Jobbet "Reservelæge søges ved Klinisk Epidemiologisk Afdeling, Aarhus Universitetshospital" er udløbet

Region Midtjylland

Klinisk Epidemiologisk Afdeling

Palle Juul-Jensens Boulevard 99, 8200 Aarhus N

Dit næste skridt
Ved Klinisk Epidemiologisk Afdeling (KEA) er en uklassificeret stilling som reservelæge ledig til besættelse 1. marts 2020. Stillingen er tidsbegrænset og udløber et år efter ansættelsesdato, og er på 37 timer pr. uge. 

Vi er en forskningsafdeling og førende inden for klinisk epidemiologi.

Vi har som mål at drive fri og uafhængig forskning på højt internationalt niveau. Afdelingen har desuden et tæt samarbejde med en række nationale og internationale partnere, og der lægges vægt på, at ansøgeren har gode samarbejdsevner, evner for koordinering samt forståelse for at arbejde med tidsfrister.

Opgaver
  • færdiggørelse af allerede igangværende projekter, herunder biostatistiske analyser i programmeringssproget R, inkluderende anvendelse af software-udvidelserne ”data.table” og ”Epi”
  • projektledelse af igangværende projekter inden for områderne diabetes, farmakologi, kardiologi og oftalmologi i nært samarbejde med KEA’s samarbejdspartnere
  • vedledning af ph.d.-studerende og forskningsårsstuderende.

Kvalifikationer
Stillingen ønskes besat af en ansøger med ph.d., der har erfaring inden for klinisk epidemiologi og kendskab til biostatistiske metoder.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende autorisation.

Nærmere oplysninger kan fås ved henvendelse til ledende overlæge Henrik Toft Sørensen på 8716 8215.Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.