Jobbet "Introduktionsstilling i Klinisk Biokemi på Nordsjællands Hospital - Hillerød" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Dyrehavevej 29, 3400 Hillerød

Dit næste skridt

Vores etårige introduktionsstilling (nr. 2000851-60-i-1) er ledig til besættelse 1. maj 2020, eller efter aftale. Stillingen er vagtfri med arbejdstid 08.00-15.24. Arbejdsstedet er Klinisk Biokemisk Afdeling i Hillerød, men der varetages også opgaver på hospitalet i Frederikssund.

Klinisk biokemiske analyser er en central del af ethvert patientforløb, og Klinisk Biokemisk Afdeling på Nordsjællands Hospital varetager analyse af prøver rekvireret fra alle hospitalets afdelinger (i Hillerød og Frederikssund) og fra praksisområde Nord.

Dine vigtigste lægefaglige opgaver er fortolkning af analyseresultater samt rådgivning af klinikerne. Du vil også lære kvalitetssikring af både centrale og patientnære analyser samt udvikling af analyserepertoiret. Under ansættelsen vil du efterhånden opnå specialviden om biokemiske analyser samt deres kliniske anvendelighed, og du vil kunne rådgive de kliniske læger om valg af specialanalyser og tolkning af analysesvar.

Forskning er en vigtig del af klinisk biokemi. Du skal derfor være interesseret i at deltage i biomedicinsk udvikling og forskning, som er en integreret del af specialet. Vi forventer, at du samtidigt med dit arbejde udfører et forskningsprojekt, gerne i tæt samarbejde med de medicinske afdelinger på Nordsjællands Hospital.

Sammen med overlægerne og afdelingsbioanalytikerne i Klinisk Biokemisk Afdeling vil du desuden deltage i planlægning og implementering af nye aktiviteter i andre specialer, som involverer klinisk biokemi, f.eks. udvidelse af analyserepertoiret og mere effektive patientforløb. Efterhånden som du får erfaring, vil du få stigende ansvar for disse opgaver.

Du vil få indflydelse på planlægning af dit eget arbejde, og derfor lægger vi vægt på selvstændighed og engagement ved løsning af opgaverne. Det er også væsentligt, at du kan samarbejde tværfagligt.

Klinisk Biokemisk Afdeling havde i 2019 en produktion på ca. 12 mio. analysesvar.

Du kan læse om specialet klinisk biokemi og om uddannelsen til speciallæge i klinisk biokemi på DSKB’s hjemmeside (http://www.dskb.dk) under "Uddannelse". Målbeskrivelse for speciallægeuddannelsen kan ses her: Målbeskrivelse for speciallægeuddannelsen i Klinisk Biokemi.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til uddannelsesansvarlig overlæge, Claus Jensen, 21 54 44 24 / cjen0579@regionh.dk eller ledende overlæge Thomas Schiøler, 21 30 25 46 / thomas.schioeler@regionh.dk.

Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist: 10. marts 2020

Ansøgning skal sendes elektronisk via linket her på siden.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 11-12.