Jobbet "Lægesekretær med hjertet det rette sted" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Gentofte Hospitalsvej, 2900 Hellerup

Dit næste skridt

Vi søger en lægesekretær til sekretærteamet, så smiler du med stemmen, elsker du at servicere og gribe bolde i luften? Så er det lige dig, vi vil ansætte i en stilling som lægesekretær i Afdeling for Hjertesygdomme, Herlev og Gentofte Hospital.

Vi tænker, du er skarp til registrering, god til koordinering af patientforløb og erfaren i Den danske kontaktmodel, hvis ikke, skal vi nok lære dig det. Er du derudover fyldt med energi, gå på mod og sprudler af gode idéer, så er det hvad vi har brug for, da vi har et mål om at blive Danmarks bedste hjerteafdeling.

 

Vi tilbyder:

  • En bred vifte af lægesekretæropgaver med telefonbetjening af vores patienter samt tværfaglige opgaver som en af vores kerneopgaver.
  • Vi arbejder i sekretærgruppen med hele patientforløbet i Sundhedsplatformen, som har givet arbejdsglæden og den faglige stolthed et stort løft.
  • Tildeling af specialopgaver f.eks. betalingsansvarlig sekretær er en mulighed for dig, der brænder for det.

 

Vi forestiller os:

  • At du er nysgerrig, positiv og løsningsorienteret.
  • Du prioriterer at tage ansvar for dine opgaver, som du følger helt til dørs.
  • Du skal desuden kunne lide at sidde i front og nyde at være første kontakt til vores patienter.
     

Vores forventninger:

  • Du har en baggrund som lægesekretær eller sundhedsservicesekretær og meget gerne med erfaring med sengeafsnits-/ ambulatoriefunktioner. Hvis du tilmed har arbejdet i Sundhedsplatformen, vil det være en stor fordel.
  • Vi prioriterer et tilrettelagt introduktionsforløb og har allerede planlagt grundig oplæring af dig, så vi venter i spænding på din ansøgning.

 

Du er meget velkommen til at komme på besøg og se vores afdeling efter aftale.

 Ansøgningsfrist: onsdag den 26. februar 2020

Samtaler forventes afholdt løbende, dog senest i uge 9.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte ledende sekretær Charlotte Lind Jørgensen, tlf.: 3867 3546.

 

Om afdelingen
Afdelingen består af fire sengeafsnit – tre på Gentofte og et på Herlev Hospital, flere ambulatorier der varetager forskellige undersøgelser og kontroller indenfor hjerteområdet, en pacemakerklinik og en operationsklinik. Her foretages alle former for kardiologiske undersøgelser og behandlinger – herunder invasiv diagnostik og behandling af iskæmisk hjertesygdom, implantation af pacemakere og ICD enheder, radiofrekvensablation samt elektrofysiologiske undersøgelser. Hertil kommer pleje, kontrol og rehabilitering af patienter med hjertesygdomme.

Vi har mange korte patientforløb, og det stiller krav til både faglighed og kommunikation. Vores kerneværdi er, at patienterne er de vigtigste personer i vores afdeling, og at de ikke er besværlige eller forstyrrende, men grunden til, at vi er her. Vi ønsker, at afdelingen er kendt for at være åben og samarbejdsvillig, og du skal være ambassadør herfor ved at vægte samarbejde højt - både internt og eksternt.

Du kan se mere om Afdeling for Hjertesygdomme og Herlev og Gentofte Hospital på www.gentoftehospital.dk eller www.herlevhospital.dk.