Jobbet "IT konsulent/barselsvikar til Digitalisering og IT i Region Nordjylland" er udløbet

Region Nordjylland

Den Kliniske IT-arbejdsplads

Hadsundvej 190, 9000 Aalborg

Dit næste skridt
Brænder du for at arbejde med IT, der gør en forskel i brugernes komplekse hverdag? Vil du have indflydelse og ansvar og indgå i et team af dygtige, ambitiøse og erfarne kolleger?
Så har vi måske det job du søger!

Til afdelingen for den Kliniske IT Arbejdsplads søger vi fem barselsvikarer. I teamet arbejder vi med forvaltnings- og projektopgaver relateret til bl.a. elektronisk patientjournal, klinisk logistik og servicelogistik. Der er tale om vikariater af både 1 og 2 års varighed.

Hvad laver vi i afdelingen for den Kliniske IT Arbejdsplads?                
Forvaltningen af Region Nordjyllands IT systemer dækker et bredt spekter af opgaver vedrørende anvendelse og drift af disse systemer, der understøtter sygehusenes arbejdsgange. Vores fokus er på systemernes funktionalitet og indbyrdes samspil, samt understøttelse af den daglige brug og sikring af den fortsatte udvikling, af de kliniske IT systemer.

Medarbejdere i afdelingen arbejder blandt andet med:
  • Daglige opgaver ved forvaltningen af systemerne, eksempelvis anvendelsesstøtte til brugerne
  • Overvågning af integrationer ind mod og ud af vores systemer
  • Udarbejdelse af integrationer mellem vores eksisterende systemer og vores kommende EPJ system
  • Testopgaver i forbindelse med opgraderinger af de sundhedsinformatiske systemer, samt anskaffelse af nyt EPJ system.
  • Opsamling og analyse af ændringsønsker
  • Kontraktstyring og samarbejde i øvrigt med leverandører
  • Projektopgaver, herunder videreudvikling af eksisterende løsninger såvel som anskaffelse af nye løsninger.
Hvad søger vi?
Vi søger en kandidat med den rigtige kombination af teknisk baggrund og indsigt eller interesse i den kliniske verden. Du har kendskab til og gerne erfaring med EPJ, logistik systemer eller lignede. Konkrete opgaver vil afhænge af profil.

Du har personlig gennemslagskraft og gode kommunikative evner skriftligt og mundtligt. Du trives med selvstændige arbejds- og ansvarsområder og fungerer samtidig godt med opgaver, der løses i samarbejde med andre. Du arbejder løsningsorienteret og struktureret og evner at være den drivende kraft i forhold til afklaring af ofte komplicerede problemstillinger.

Om os:
Digitalisering og IT har 200 kompetente medarbejdere og har som hovedmål at levere stabil og sikker drift, 24/7/365 til Region Nordjyllands egne ca. 14.000 brugere og 10.000 IT arbejdspladser, der befinder sig på Region Nordjyllands hospitaler, institutioner og administration. 

Hvad tilbyder vi?
Vi kan tilbyde en arbejdsplads med godt arbejdsmiljø, høj aktivitet og fokus på kvalitet i ydelserne til vores brugere og samarbejdspartnere. Du får en spændende og travl hverdag, hvor de færreste dage er ens – dette i et tæt samarbejde med engagerede og dygtige kolleger.

Der er tale om fem barselsvikar stillinger af varierende længde.

Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst og konkret lønforhandling med den forhandlingsberettigede organisation.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Vicekontorchef Brian Heinrich Pedersen på mail bhp@rn.dk eller telefon 22 75 09 49.

Alle henvendelser vil blive behandlet fortroligt.

Ansøgning og CV skal være indsendt senest 5. marts 2020

Ansættelsessamtaler forventes gennemført uge 11 og 12.

For at komme i betragtning til stillingen, skal du søge jobbet ved at klikke på SØG JOB. Kun ansøgninger som er sendt via vores hjemmeside tages i betragtning.