Jobbet "Afdelingssygeplejerske til akut intensivt døgnafsnit på Psykiatrisk Center Glostrup" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Nordstjernevej 41, 2600 Glostrup

Dit næste skridt

Synes du at det kunne være spændende at arbejde med ledelse indenfor den akutte psykiatri? Og har du en stor interesse for faglig udvikling af sygeplejen? Så er det måske lige dig vi leder efter på afsnit 172!

Lidt om afsnittet – Nysgerrighed, faglighed og udvikling

Afsnit 172 er et af PC Glostrups to akutte intensive døgnafsnit, der hver har plads til 16 patienter. Vi har et tæt samarbejde med akutmodtagelsen og akut-teamet og de ambulante enheder.

På 172 arbejder vi med øget patient- og pårørendeinddragelse og sammenhængende patientforløb. Vi har høje ambitioner indenfor behandling og sygepleje, forebyggelse af tvang, samt recovery. Vi vil gerne være kendt for at nysgerrighed, høj faglighed og udviklingsparathed, er bærende værdier i vores arbejde med at skabe en tidssvarende og professionel psykiatrisk sygepleje.
 

Dine ansvarsområder og udviklingsopgaver

Som vores nye afdelingssygeplejerske bliver din fornemmeste opgave at støtte og udvikle den enkelte såvel som den samlede personalegruppe i forhold til at løfte kerneopgaven og sikre trivslen på afsnittet. Du bliver dermed ansvarlig for at lede udviklingen på afsnittet og sikre den høje kvalitet i patientforløbene.

Du bliver leder for en tværfaglig gruppe bestående af en assisterende afdelingssygeplejerske, sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, en ergoterapeut, socialrådgiver, pædagog, aktivitetsmedarbejder og to overlæger, hvoraf den ene sammen med dig udgør afsnitsledelsen.

Som leder bliver du ansvarlig for udviklingen af en professionel arbejdskultur og et fællesskab. Dertil får du til opgave, sammen med den afsnitsledende overlæge, at sikre personalegruppens løbende kompetenceudvikling.
 

Dig som leder

Vi søger en afdelingssygeplejerske, der formår at involvere, motivere og skabe resultater indenfor centrets og afsnittets indsatsområder. Du har en anerkendende og tydelig ledelsesstil og vil aktivt medvirke til at fastholde afsnittet som en attraktiv arbejdsplads med høj trivsel og et godt arbejdsmiljø. Derudover lægger vi vægt på, at du har en rolig og positiv fremtoning hos patienter og personale.

 • Du er handlekraftig og struktureret i udførelsen af dit arbejde. Du udviser overblik og med din gode situationsfornemmelse vurderer du, hvornår du skal træde i karakter. Du er motiveret for at arbejde med Lean som værktøj til at forbedre kvaliteten i behandlingen og effektivisere arbejdsgangene.
   
 • Du inspirerer til faglig udvikling. Du er positiv og nysgerrigt indstillet i forhold til at undersøge og afprøve nye ting. Du er god til at medinddrage og motivere medarbejderne og prioriterer kompetenceudvikling højt.
   
 • Du har stærke samarbejds- og kommunikationsevner. Du er en god samarbejds- og sparringspartner, der er diplomatisk og respektfuld i din kommunikation, og du forstår at vedligeholde og danne netværk både internt og eksternt.

For at blive taget i betragtning til stillingen skal du være autoriseret sygeplejerske med ledelseserfaring. Gerne med en relevant lederuddannelse på diplom- eller masterniveau (men dette er ikke et krav).
 

Vi tilbyder:

 • Et spændende speciale med mulighed for faglig fordybelse og udvikling
 • Mulighed for at deltage i udviklingen og udformningen af den akutte psykiatri i Region Hovedstadens Psykiatri
 • Mulighed for daglig ledelsessparring med den afsnitsledende overlæge og ledelseskollegaer på centret, samt en mentor i din første tid (erfaren afdelingssygeplejerske fra et nabo-afsnit)
 • Mulighed for kurser og efteruddannelse indenfor ledelse
 • Erfarne, engagerede og fagligt kompetente medarbejdere
 • En spændende arbejdsplads i et tværfagligt miljø
   

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er på 37 timer ugentligt. Tiltrædelse per 1. maj 2020 eller snarest derefter.

Ansættelse er efter gældende overenskomst.
 

Vi glæder os til at høre fra dig

Søg via link senest den 17. marts 2020. Du bedes uploade CV, uddannelsesbevis og andre relevante dokumenter sammen med din ansøgning. Vi forventer at afholde samtaler d. 23. marts 2020

Har du spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Stine Kamp Nielsen, tlf. 26272937 eller udviklingschef Betina Bennike, tlf. 29444418 (bortrejst d. 6/2-23/2).

Dertil kan du læse mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads her: "Job i Psykiatrien".


Psykiatrisk Center Glostrup diagnosticerer og behandler vi patienter med alle typer af psykiske lidelser. Vi har 14 døgnafsnit med i alt 190 senge, 13 ambulatorier og en stor forskningsenhed. Centeret har en række specialiserede døgnafsnit og er en del af Københavns Universitets universitetshospitaler.

Centret er fordelt på fem adresser; Nordstjernevej 41, Brøndbyøstervej 160, Gl. Kongevej 33, H.J. Holstvej og Ishøj Store Torv. Og betjener borgere fra København (Valby), Hvidovre, Rødovre, Glostrup, Albertslund, Brøndby, Ishøj, Vallensbæk og Høje-Tåstrup kommuner. Til vores specialiserede tilbud modtager også patienter fra resten af Region Hovedstaden

Vi arbejder målrettet med forebyggelse af tvang, recovery, øget bruger- og pårørendeinvolvering og med at skabe gode sektorovergage for vores patienter.