Jobbet "Afdelingsledelses- og forskningssekretær/AC'er til Afdelingen for hud- og kønssygdomme, Klinik Kirurgi- og Kræftbehandling." er udløbet

Region Nordjylland

Mave- og Tarmkirurgi: Sekretariat

Hobrovej 18-22, 9000 Aalborg

Dit næste skridt
Har du lyst til at arbejde med administration af dermatologisk forskning samt være ressourceperson for professor og afdelingsledelse, herunder bidrage til at højne og sikre kvalitet og udbygning af organisationen - såvel afdelingens forskning og undervisning samt afdelingens øvrige administrative opgaver - så er stillingen som afdelingsledelses- og forskningssekretær måske noget for dig.

Vi søger en kollega med en relevant uddannelse/baggrund: Du kan være lægesekretær, og i så fald gerne have erfaring og kompetencer indenfor Regionens sundhedssystemer: Bookplan, Clinical Suite, PAS, elektronisk visitation m.m. Det gør bestemt ikke noget hvis du mestrer registrering på et højt niveau. Kendskal til Lønregistrering i Silkeborg Data vil også være en fordel. Vi er også åbne for ansøgere med anden baggrund eller højere uddannelse. Du kan være eksempelvis AC'er eller have erfaring fra en lignende stilling.

Udover ovennævnte besidder du følgende kvalifikationer:
  • Stærk formidler, erfaring med kommunikationsopgaver, flydende dansk og engelsk på højt niveau
  • Analytisk og god til at strukturere processer såvel som tekster
  • Er øvet bruger af Microsoft Officepakken

Du er selvstændig, udadvendt, hjælpsom og med en god situationsfornemmelse. Du har en effektiv tilgang til opgaverne, og du arbejder struktureret og forstår vigtigheden af, at arbejde med fortroligt materiale. Du har en positiv tilgang til skiftende arbejdsopgaver i en travl og til tider hektisk hverdag. Du kan tilgå alle opgaver - små som store - med samme entusiasme.

Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.

Kommer du i betragtning til stillingen, må du forvente indhentelse af referencer i henhold til Regionens ansættelsespolitik.

Ansættelse snarest muligt, samtaler forventes afholdt primo marts.