Jobbet "Lægesekretær til Kirurgisk Ambulatorium, Slagelse Sygehus" er udløbet

Region Sjælland

Region Sjælland

Fælledvej 11, 4200 Slagelse

Dit næste skridt

Vi søger en lægesekretær, 37 timer/uge, pr. 1.5.20.

Vores nye kollega bliver et del af et team bestående af 3 lægesekretærer og 1 sygeplejerske. Derudover har vi et tæt samarbejde med andre faggrupper.
Afdelingens samlede sekretærgruppe består af 23 lægesekretærer, en kontorassistent og elever.

De ledige stillinger er tilknyttet vores ambulatorium.

Vi ønsker os en ny kollega som er udadvendt, god til at fokusere på mulighederne, bidrager til den samlede opgaveløsning, er servicemindet og har kendskab til Sundhedsplatformen.

Som lægesekretær i ambulatoriet er din vigtigste opgave at koordinere vores patientforløb i henhold til patientsforløbsregistrering, hvorfor kendskab til kræftpakkeregistrering og registrering af udredningsret og behandlingsret er en fordel. 
 
Derudover spænder vores arbejdsopgaver vidt, og indeholder bl.a. telefonpasning, indkalde patienter, klargøring til ambulante besøg, afrunde besøg, håndtering af inbasket og arbejdslister, registering i Sundhedsplatformen etc.
 
Vores ønsker til vores nye kolleger
  • Uddannet lægesekretær, meget gerne med ambulatorieerfaring
  • Har lyst til at skabe udvikling
  • Er servicemindet 
  • Har gode samarbejdsevner og et godt humør
  • God til at prioritere egne opgaver
  • Er certificeret i Sundhedsplatformen
Til gengæld tilbyder vi
  • En travl hverdag med mangeartede opgaver
  • Et godt arbejdsmiljø med gode kolleger
  • Løbende uddannelse indenfor Sundhedsplatformen, registrering og andre relevante emner
  • Personalegoder som massagestol, kaffe/the, frugtordning, events etc
Vi ser frem til at høre fra dig.

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse 
Vi har viljen til at blive bedre hver dag

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse er både et akut- og specialsygehus. Vi er ambitiøse og modige, og vi har viljen til at blive endnu bedre – hver dag. Vi ønsker at tiltrække de bedste medarbejdere, der tør tænke nyt og anderledes i hverdagen til patientens bedste.
Stærk faglighed og udvikling skal sikre god og ensartet høj kvalitet i behandlingen døgnet rundt. Vi skaber forbedringer og nye løsninger i fællesskab. Vi lægger vægt på datadrevet og synlig ledelse og tilsigter en uformel og uhøjtidelig omgangstone baseret på gensidig tillid mellem leder og medarbejder. Vi prioriterer uddannelse, forskning og udvikling, fordi vi mener, at faglighed er afgørende for at nå vores mål.
På Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse gør vi os umage med at skabe en udviklende og spændende arbejdsplads, og vi arbejder for at være Region Sjællands bedste uddannelsessted.

Dit behov – vores fælles opgave