Jobbet "Klinisk uddannelsesansvarlig radiograf til Billeddiagnostisk afdeling, Nordsjællands Hospital" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Dyrehavevej 29, 3400 Hillerød

Dit næste skridt

Til vores Billeddiagnostisk Afdeling, Nordsjællands Hospital i Hillerød søger vi en dynamisk og innovativ klinisk uddannelsesansvarlig radiograf, inden for det radiologiske speciale.

Du skal være med til at sikre de studerendes kliniske uddannelse i de forskellige afsnit gennemføres i henhold til målene for de enkelte semestre, og i henhold til den gældende studieordning, alt dette i tæt samarbejde med et i forvejen yderst velfungerende vejlederteam.

 Afdeling består af to specialer der omfatter diagnostisk Radiologi samt Klinisk Fysiologi/Nuklearmedicin. Afdelingen er geografisk placeret på 3 matrikler, med et større radiologisk afsnit i Frederiksund, samt en radiologisk funktion i Sundhedshuset i Helsingør. Hovedfunktionerne er placeret på områdehospitalet i Hillerød.

Vi er en billeddiagnostisk speciale med både intensive og effektive patientforløb. Der er på hele afdelingen ansat 170 meget engagerede medarbejdere, som sætter kvalitet, et godt arbejdsklima, humor og tværfagligt samarbejde i højsædet.

Vi er en afdeling i kontinuerlig udvikling. Så er du fokuseret på faglig udvikling og medindflydelse - så er det dig vi søger.

Stillingen ønskes besat den 1. juni 2020, eller efter nærmere aftale.

Vi ønsker en ansøger der:

  • Har autorisation som radiograf
  • Er god til organisering og strukturering af egen hverdag
  • Besidder de fornødne pædagogiske kvalifikationer – med pædagogisk efteruddannelse på diplomniveau, eller er indstillet på at erhverve sig disse kvalifikationer
  • Er motiveret for faglig egen udvikling og deltage i tværfaglig vidensdeling
  • Har lyst til og mod på at udvikle faget, undervise og højne kvaliteten
  • Er god til at skabe samarbejdsrelationer, og skabe et godt arbejds- og læringsmiljø
  • Have indsigt i, forståelse for og erfaring med ledelse og organisation
  • Har gode kommunikationsevner og et godt humør
  • Gode sociale kompetencer
  • Være en aktiv spiller sammen med de studerende

Stillingen:

Stillingen er på fuld tid

Løn - og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og principperne om Ny Løn

Du er velkommen til at komme på et uforpligtende besøg og se vores afdeling.

Ansøgningen:

Ansøgningsfristen er d. 6. april 2020. Der vil blive afholdt ansættelsessamtaler d. 15. april. Indkaldelse til samtalerne vil foregå senest d. 8. april.

Har lyst til og mod på at være med at præge fremtiden i en moderne afdeling, udvikle faget, højne kvaliteten og undervise både i og udenfor rummene - så send din ansøgning elektronisk.

Ønskes yderligere information kan der rettes henvendelse til en af vores kliniske vejledere Ditte Maria Nielsen/Heidi Kjærsgaard på tlf. 4829 6288,  eller ledende overradiograf Peter Flensborg på tlf. 4829 4502