Jobbet "Introduktionsstilling i Diagnostisk Radiologi" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Blegdamsvej 9, 2100 København Ø

Dit næste skridt

Rigshospitalet
Diagnostisk Center, Radiologisk klinik

Introduktionsstilling i Diagnostisk Radiologi

Søger du en uddannelse i et spændende tværfagligt speciale, så er en 1-årig stilling (introduktionsstilling nr. 1301051-66-i-04) som reservelæge på Radiologisk klinik ledig til besættelse pr. 1. juni 2020 .

Stillingen giver et godt indblik i mulighederne indenfor det radiologiske speciale og om specialet er noget for dig. Vi kan tilbyde en stilling hvor du roterer imellem de forskellige sektorer dvs. thoracoabdominal, neuo, orto, ultralyd og korte ophold i kar og mamma. Du vil under supervision blive oplært i tolkning af røntgenoptagelser og gennemlysningsundersøgelser, CT, MR og ultralyd. Der er endvidere mulighed for at deltage i og afholde røntgenkonferencer. Afdelingen er meget forskningsaktiv og ved interesse er der mulighed for at deltage heri. Vi har endvidere et aktivt og socialt uddannelsesmiljø. Stillingen er vagtfri. Eventuelt 1-2 måneders funktionstid på vores Glostrup matrikel.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomsten mellem Region Hovedstaden og FAYL.

Yderligere oplysninger om stillingen samt uddannelsesplan kan rekvireres hos uddannelsesansvarlig overlæge Dorte Stærk eller afdelingslæge Kristina Rue Nielsen på tlf. nr. 35 45 96 97.

Ansøgningsfristen er 17. april 2020 kl 12.00.
Samtaler forventes afholdt 23. april 2020 mellem kl.9-12.(muligt via face-time, videokonference eller lign)
Ansøgningen bedes sendt elektronisk via link.