Jobbet "Overlæge ved Børn og Unge Afdelingen med fagområde inden for pædiatrisk allergologi, Aalborg Universitetshospital" er udløbet

Region Nordjylland

Børn og Unge: Læger

Reberbansgade 15, 9000 Aalborg

Dit næste skridt
På Aalborg Universitetshospitals Børne og Unge afdelings skal der pr. 1 maj 2020 eller snarest derefter besættes en stilling som overlæge ved det allergologiske team.
 
Vi er en spændende, alsidig og travl afdeling med godt humør og sammenhold både i lægegruppen og tværfagligt.

Afdelingen har, i henhold til Sundhedsstyrelsens specialeplan alle de specialiserede regionale funktioner, samt i form af samarbejdsaftaler med Skejby Universitetshospital højt specialiseret neonatologi, endokrinologi, hæmatologi, onkologi, nefro og urologi, neuropædiatri, kardiologi, reumatologi.
Intensiv pædiatri varetages i samarbejde med børneanæstesiologer.
 
Du skal indgå i en 2-skiftet vagtordning på tjenestestedet sammen med andre overlæger, afdelingslæger og hoveduddannelseslæger. Normeringen er p.t. 10-11 i det nævnte bagvagtslag, og vagt kan påregnes 3-4 gange om måneden.

Afdelings struktur er et døgnafsnit med et onkologisk afsnit, en børnemodtagelse med 2 observationspladser, et dagafsnit, en neonatalafdeling, samt et større ambulatorie.
Vi modtager om året knap 4.000 børn til indlæggelse og ser ca. 20.000 børn ambulant.
Afdelingen har et 2-skiftet forvagtslag, bagvagtslag og neonatalag.
Dine kolleger vil være 1 ledende overlæge, 13 overlæger, 12 afdelingslæger, 6 HU-læger i pædiatri, 5 uddannelsesstillinger i almen medicin og 2 introduktionsstillinger.
Afdelingen deltager i uddannelsen af medicin studerende, sygeplejestuderende samt specialuddannelsen i pædiatri og almen medicin.
 
Du skal være speciallæge i pædiatri med dokumenteret interesse for allergologi, ansøgere med fagområdeuddannelse indenfor allergologi vil blive foretrukket.
Vi søger en engageret overlæge der brænder for sit fag, som har stærke faglige kompetencer og visioner om at være med til at udvikle den nordjyske børneallergologi i en positiv og fremadrettet retning. Du skal arbejde i et tværfagligt team med god teamånd og højt til loftet.
Dit primære arbejdsområde vil være i det allergologiske team, men herudover skal du ligeledes sammen med afdelingens øvrige læger varetage diagnostik og behandling af almen pædiatriske patienter og deltage i undervisning og supervision af kollegaer.
 
Ansøger vil blive bedømt ud fra de 7 lægeroller. 
Speciallægeautorisation og curriculum vitae skal vedlægges.

Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.
Ansættelsen er afhængig af, at der foreligger en blank børneattest (bekendtgørelse nr. 650 á 27.06.2005).

Ansættelsessamtaler forventes afholdt 27.04.2020.

Vi glæder os meget til at møde dig.
 
Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til ledende overlæge Charlotte Siggaard Rittig tlf. 97663391/20240150 eller mail c.rittig@rn.dk