Jobbet "Introduktionsstilling ved Onkologisk Afdeling" er udløbet

Region Nordjylland

Afdeling for Kræftbehandling

Hobrovej 18 - 22, 9000 Aalborg

Dit næste skridt
Introduktionsstilling - reservelæge
Onkologisk Afdeling
Aalborg Universitetshospital
 
8001-26-22-i-2
 
 
En 1-årig introduktionsstilling i klinisk onkologi, med tilhørende uddannelsesprogram, er ledige til besættelse pr. 1. juni 2020 eller efter aftale. Stillingen er klassificeret til speciallæge-uddannelse i klinisk onkologi.
 
Onkologisk Afdeling er centerafdeling for medicinsk kræftbehandling og stråleterapi i Region Nord. Det giver dig mulighed for en bred introduktion til specialet. I forløbet vil du blive tilknyttet 2 teams indenfor forskellige sygdomsgrupper med ca. 4-6 måneder i hvert team og derudover 2 måneder med uddannelse i stråleterapi.
 
Uddannelsesprogrammet indeholder generel introduktion til afdelingen og senere introduktion til stråleterapien, 5 dages teoretiske kurser samt tilbud om supervision ved afdelingens psykolog.
 
Under dit ophold har du mulighed for at blive introduceret til forskning.
 
Vi kan tilbyde et ophold på en afdeling i udvikling, hvor der er fokus på god omgangstone, høj konferencedisciplin og undervisning.
 
Du indgår i vagt, som er 1-holdsdrift med dagtjeneste efterfulgt af 8-skiftet vagt fra vagtværelse. Vagten støttes af bagvagt med vagt fra hjemmet.
 
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem Danske Regioner og Foreningen af Yngre Læger.
 
Har du spørgsmål eller behov for yderligere information, er du velkommen til at kontakte uddannelsesansvarlig overlæge Trine Lignell Guldberg på tlf. 97 66 14 09 eller e-mail t.guldberg@rn.dk

Ansøgningsfrist: 15.04.2020