Jobbet "Ledende neurofysiologiassistent, bioanalytiker eller afdelingssygeplejerske ved Neurologi, Aarhus Universitetshospital" er udløbet

Region Midtjylland

Neurologi

Palle Juul-Jensens Boulevard 99, 8200 Aarhus N

Dit næste skridt

Neurofysiologisk Klinik, Neurologi søger initiativrig og engageret leder til nyoprettet stilling.

Er du uddannet neurofysiologiassistent, bioanalytiker eller sygeplejerske med erfaring og flair for medikoteknik, og har du lyst til at blive leder, så har du nu muligheden for at søge en spændende ny-oprettet stilling i et teknisk speciale.  Vi ønsker stillingen besat pr. 1. maj 2020 eller efter aftale.

Vi søger en leder, som i samarbejde med den afsnitsansvarlige overlæge skal lede afsnittet men primært varetage ledelsen og organiseringen af gruppen af neurofysiologiassistenter. Kan du lide at arbejde tværfagligt, er initiativrig og gerne selv går foran - men også brænder for personaleledelse og vægter det at inddrage medarbejderne i forandringsprocesserne, så er det dig, vi leder efter.

Neurofysiologisk Klinik er en del af Neurologi, AUH. Der er et nært samarbejde med regionens øvrige neurologiske, neurokirurgiske, pædiatriske og ekstremitetskirurgiske specialer, og afsnittet varetager p.t. en del af den neurofysiologiske funktion på de neurologiske afdelinger i Viborg og Holstebro - og har desuden en satellitfunktion på Regionshospitalet Randers.

I Neurofysiologisk Klinik udføres en bred vifte af undersøgelser inden for det neurofysiologiske område. Det drejer sig om elektromyografi (EMG), elektroneuronografi (ENG), elektroencefalografi (EEG), evokerede potentialer (EP), intraoperativ monitorering (IOM), søvnundersøgelser, ultralydsundersøgelser af perifere nerver samt magnetencephalografi (MEG).

Der er på Neurofysiologisk Klinik ansat 11 neurofysiologiassistenter, 2 bioanalytikere, 4 sekretærer, 2 ingeniører, 7 speciallæger og 4 yngre læger.    

Da ledelsesområdet er forholdsvis lille med 15 normerede stillinger, forventer vi, at du svarende til ca. 2 dage om ugen, vil kunne indgå i den daglige drift efter oplæring til relevante undersøgelser.                            


Vi forventer at du
  • prioriterer fagligheden højt og dermed bidrager til at fastholde kvalitetsniveauet i afsnittet
  • kan lide at samarbejde mono- som tværfagligt og evner at se organisationen som en helhed, men også er empatisk og har øje for den enkelte medarbejder
  • er fleksibel og inspireres af, at være med til at skabe noget nyt og trives med en udfordrende hverdag
  • har diplomatiske samarbejdsevner, men også kan skære igennem og træffe beslutninger når det kræves
  • er indstillet på at erhverve videreuddannelse.

Vi tilbyder
  • et super spændende speciale og stor mulighed for udvikling af egne ledelseskompetencer
  • sparring og støtte ved mentor og afdelingsledelse
  • et godt kollegialt samarbejde og sparring i hele ledergruppen, Neurologi
  • en afdeling med et højt udviklings- og forskningsniveau
  • en afdeling med et godt ry som uddannelsessted.

Flere oplysninger om stillingen fås hos oversygeplejerske Inge Lauridsen på inglauri@rm.dk eller på 2328 7131, du kan også kontakte afsnitsansvarlig overlæge Peter Orm Hansen på peter.orm.hansen@rm.dk eller på 7845 4399.

Ansøgningsfrist den 26. april 2020. Samtaler forventes afholdt afhængig af den verserened
Corona-epidemi - evt. via skype/facetime.Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.