Jobbet "Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center udbyder uddannelsesforløb til specialpsykolog i børne- og ungdomspsykiatri" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Nordstjernevej 17, 2600 Glostrup

Dit næste skridt

Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center udbyder 5 pladser på den 4-årige uddannelse til specialpsykolog.

Om uddannelsen

Specialpsykologuddannelsen er en 4-årig psykologfaglig videreuddannelse til autoriserede psykologer, der ønsker at specialisere sig inden for børne- og ungdomspsykiatri. Uddannelsen udbydes af Danske Regioner og er anerkendt som en kompetencegivende sundhedsfaglig videreuddannelse. 

Læs mere om uddannelsen på https://www.specialpsykologuddannelsen.dk/

 

Hvem er vi?

Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center (BUC) i Region Hovedstaden består af to afdelinger - en ambulant afdeling og en døgnafdeling, der har hhv. 13 og 8 afsnit fordelt på adresser i Hillerød, i Glostrup og på Bispebjerg.

Vi er godt 700 ansatte, der varetager udrednings- og behandlingsforløb for børn og unge op til 18 år med psykiatriske problemstillinger.

 

Hvem kan søge?

Læs om forudsætningerne for at kunne søge ind på Specialpsykologuddannelsen her https://www.specialpsykologuddannelsen.dk/om-uddannelsen/kvalifikationer/

 

Hvordan søger du?

De 5 stillinger på Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center er fordelt på de 3 matrikler:

2 pladser i Glostrup

2 pladser på Bispebjerg

1 plads i Hillerød

Hvis du foretrækker en bestemt matrikel, bedes du oplyse dette i din ansøgning. Du skal være forberedt på, at det ene år vil foregå på en af de andre matrikler.

Upload følgende via linket:

  • Motiveret ansøgning
  • CV
  • Kopi af autorisationsbevis
  • Vedhæft i kronologisk rækkefølge dokumentation for: Uddannelse, herunder gennemførte kurser, forskning og øvrig relevant aktivitet (f.eks. undervisning, supervision, ledelse, specialistuddannelse under Dansk Psykologforening, hvis det haves)

 

Vi glæder os til at høre fra dig

Ansøg via linket senest den 27. april 2020. Vi forventer at afholde samtaler den 18. maj 2020.

Har du spørgsmål, eller ønsker du yderligere information, er du velkommen til at kontakte chefpsykolog Marianne Skydsbjerg marianne.skydsbjerg@regionh.dk