Jobbet "Sygeplejerske søges til barselsvikariat i Organkirurgisk ambulatorie og endoskopisk afsnit, Sygehus Lillebælt, Kolding Sygehus" er udløbet

Region Syddanmark

Region Syddanmark

Sygehusvej 24, 6000 Kolding

Dit næste skridt

Kan du forestille dig at blive en del af et dynamisk og velfungerende team, i en spændende og udviklende afdeling, med stort fokus på trivsel?

Er du uddannet sygeplejerske og brænder du for at yde professionel sygepleje i det organkirurgiske speciale, så er det måske dig vi søger.

Vi søger en sygeplejerske til et barselsvikariat i Organkirurgisk ambulatorie og endoskopisk afsnit pr. 1. august 2020 eller efter aftale. Der er tale om en stilling i dagvagter, på fuldtid eller efter aftale.

Det er forventningen at du skal oplæres i at kunne varetage begge funktioner, naturligvis tilpasset til din profil.

 

Faglig og organisatorisk profil
Ambulatoriet og endoskopisk afsnit hører organisatorisk under Organkirurgisk afdeling. Afsnittet flyttede fysisk sammen i december 2017 og det er lykkedes os at få skabt god sammenhængskraft med en fælles kultur og værdisæt. Der er stor fleksibilitet i vores afsnit og vi hjælper hinanden på tværs, både planlagt og ved uforudsete udfordringer. Flere af sygeplejerskerne kan efterhånden varetage begge funktioner.

Organkirurgisk ambulatorie og endoskopisk afsnit ønsker at være en konkurrencedygtig og spændende arbejdsplads, hvor medarbejdere trives. Vores vision i afsnittet, er at vi vil være de bedste til det vi gør. Vi er stolte af vores arbejdsplads og vil yde en professionel sygepleje med høj faglig kvalitet, i en atmosfære præget af udvikling, fællesskab og arbejdsglæde, med en uformel tone. Vi har et godt socialt fællesskab, passer på hinanden og griner meget. Vi tilbyder et oplæringsprogram og dermed god oplæring i specialet. Vores motto er at alt er muligt, hvis vi er sammen om at få det til at lykkedes. Vi er et afsnit bestående af 13 sygeplejersker og 1 social og sundhedsassistent.

Organkirurgisk afdeling består af et sengeafsnit, et endoskopiafsnit, samt et ambulatorium med kompetencer indenfor stomi- og sårpleje, og har desuden patienter i FAM i samarbejde med øvrige specialer.

Desuden råder afdelingen over behandlingsafsnit med dagkirurgi og operationsgang.

Afdelingen er kompetencecenter for patienter med syretilbageløb i spiserøret og varetager den indledende udredning i pakkeforløbet kræft i spiserør og mavesæk med kikkertundersøgelse.
 

Endoskopiafsnittet består af 3 endoskopistuer, hvor der foretages ambulante organkirurgiske og medicinske gastroskopier, sigmoideoskopier og koloskopier, og der er et stort patientflow.

Ambulatoriet varetager sygeplejeopgaver ifm. forundersøgelser til operation, lægesamtaler, pH/manometrimålinger, stomi og sårpleje.


Der er ansat to specialeansvarlige sygeplejersker i afsnittet og det er en integreret del af vores hverdag at arbejde med kompetencer og udvikling. I Organkirurgisk Afdeling er der også ansat en klinisk sygeplejespecialist. Afsnittet har de sidste år arbejdet med opgaveglidning fra læger til sygeplejersker, og vi har i den forbindelse oprettet et sygeplejeambulatorie, vi deltager i den lægelige aflæsning af pH/manometri svar, og derudover er vi ved at uddanne en gastroskoperende sygeplejerske.

 

Hvem er du?

Vi søger en sygeplejerske, der er fagligt stærk, og som kan se sig selv i vores vigtigste grundværdier: Ordentlighed, Tilfredshed og resultater, Trivsel og samarbejde & Høj faglighed – både sammen med patienten, kollegialt og tværfagligt.

  • Har klinisk erfaring, minimum 2 år og det vil være en stor fordel, at du enten har endoskopi erfaring eller organkirurgisk erfaring.
  • Er interesseret i at arbejde med patienten først.
  • Finder udfordringer i og viser initiativ til at udvikle sygeplejen i de korte patientforløb.
  • Er fleksibel og kan arbejde selvstændigt.
  • Har godt humør og bidrager til det gode arbejdsmiljø, i en tempofyldt hverdag.
  • Har forståelse og interesse for det samlede patientforløb.
  • Vil indgå i et sygeplejefagligt fællesskab, hvor kompetenceudvikling er grundlaget.
  • Har interesse for at arbejde med sygeplejestuderende, da afsnittet netop er startet med denne opgave.

 

Spørgsmål

Du er velkommen til at høre mere om afsnittet, stillingen eller rekvirere funktionsbeskrivelse hos afdelingssygeplejerske Mette Juul Johansen på 76360690 eller mette.juul1@rsyd.dk.

Løn og ansættelsesvilkår i overensstemmelse med gældende overenskomst, stillingen er omfattet af lokal løndannelse.

Du kan læse mere om Sygehus Lillebælts Virksomhedsgrundlag, Ledelsesgrundlag og Arbejdsmiljøpolitik- herunder sygehusets rygepolitik.

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning senest d. 12 juni kl. 12. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i begyndelsen af uge 26.