Jobbet "Fysioterapeut vakariat" er udløbet

Region Sjælland

Region Sjælland

Sygehusvej 10, 4000 Roskilde

Dit næste skridt

Fysioterapeut vikariat på Sjællands Universitetshospital i Roskilde

Er du en engageret fysioterapeut med gode samarbejdsevner, og er hospitalsarbejde noget for dig? Har du overblik og kan se dig selv arbejde indenfor både det medicinske og neurologiske område? Vi søger en fysioterapeut 37 timer ugentligt, i et vikariat på tværs af to specialer i 5 måneder med mulighed for forlængelse. Ansættelse med start den 1. juli 2020 eller snarest muligt derefter.

 

Har du interesse og gerne erfaringen indenfor det medicinske og/eller det neurologiske område? Vil du være en del af det tværfaglige samarbejde med de medicinske og neurologiske afdelinger? Så har du mulighed for, at blive en del af et stort dynamisk team i Ergo- og Fysioterapien på Sjællands Universitetshospital i Roskilde.

Vi har brug for en kollega, der sammen med os, kan prioritere dagligdagens arbejdsopgaver, så patienterne får gode helhedsorienterede behandlingsforløb.

Vi søger en fysioterapeut der:

- har evner og lyst til samarbejde med patienter og pårørende samt såvel mono- som tværfaglige samarbejdspartnere

- er interesseret i og ser udfordringer i den indlagte komplekse medicinske og neurologiske patient  

- kan foretage vurderinger og har blik for, hvad der er vigtigt at prioritere for at bidrage til gode patientforløb

- har et godt overblik og bidrager konstruktivt til opgaveløsningen

Vi kan tilbyde en professionel afdeling med højt fagligt niveau, spændende arbejdsopgaver og et positivt samarbejdsklima. Vi er på ca. 13 ergoterapeuter, 30 fysioterapeuter og to afdelingsterapeuter. Vi samarbejder om opgaveløsningen på tværs af specialer og afdelinger til gavn for patienterne.

Der indgår weekend – og helligdagsarbejde i stillingen. Du vil få oplæring i opgaver og arbejdsgange indenfor både det medicinske og neurologiske område. Du vil have flest timer og opgaver i det medicinske område.

Vi har desuden en klinisk forskningsenhed, der er med til at skabe et udviklings- og forskningsmiljø i afdelingen.

Har du lyst til at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsterapeut for den Kardiologiske/medicinske gruppe Morten Madsen på telefon 23 32 93 78 eller afdelingsterapeut for den neurologiske gruppe Susanne Sønderup på telefon 23 32 62 07.

Der vil blive afholdt samtaler onsdag den 27. maj.

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh