Jobbet "Afdelingsjordemoder" er udløbet

Region Nordjylland

Aalborg Jordemodercenter, Afdelingsjordemødre

Reberbansgade 15, 9000 Aalborg

Dit næste skridt
Afdelingsjordemoder med udviklingsfunktion ved fødegangen, Aalborg Universitetshospital
Stillingen som afdelingsjordemoder med udviklingsfunktion ved fødegangen på Aalborg Universitetshospital er ledig til besættelse 1. Juli 2020.


Vi søger en kompetent og engageret afdelingsjordemoder til fødegangen i Aalborg, der i en kombinationsstilling med ¾ afdelingsjordemodervagter og ¼ udviklingsvagter kan understøtte igangværende udviklingsprojekter, hjælpe med at starte nye og på sigt arbejde med egne og andres forskningsprojekter. Samtidig indeholder stillingen en stor del af afdelingsjordemoderfunktionen, hvor et alsidig og spændende arbejde med ansvar ind i den faglige dagligdag på fødegangen foregår.
 
Afdelingen
Obstetrisk område på Aalborg Universitetshospital er Region Nordjyllands største fødestedet. Vi er et højt specialiseret fødested, hvor der årligt varetages funktioner for ca. 3.600 gravide, fødende og barslende kvinder og familier. Herunder varetages føtalmedicinske undersøgelser, svangrekontroller, fødsler samt barselspleje. Fødegangen i Aalborg er inddelt i en fødemodtagelse og fødegang. På obstetrisk område er vi 150 engagerede medarbejdere (jordemødre, sygeplejersker og assistenter), der arbejder med høj faglighed og i et godt tværfagligt samarbejde med alle samarbejdspartnere, herunder læger og sekretærer. Afdelingsjordemodergruppen udgør 6 personer. Vi uddanner kommende kollegaer, og har dermed højt fokus på uddannelsesopgaven af både jordemoderstuderende, sygeplejerskestuderende og lægestuderende i vores kliniske praksis. Derudover har vi generelt fokus på at være en lærende og udviklende arbejdsplads for alle, hvor der er plads til faglige dialoger og godt samarbejde i hver vagt.
 
 
Opgaven
Som afdelingsjordemoder er du den daglige jordemoderfaglige ansvarlige for fødegangen og fødemodtagelsen med særligt fokus på faglig sparring med afdelingens jordemødre. Du koordinerer opgaverne og bistår ved komplicerede forløb. Samtidig vil du have en central rolle i implementeringen af nye tiltag og procedurer. Du vil være bindeleddet i det tværfaglige samarbejde med afdelingens læger.
Ligeledes deltager du i at understøtte udvikling og forskning i afsnittet, herunder obstetrisk samt tværfaglig udvikling inden for fødselsområdet i samarbejde med den øvrige del af det obstetriske område.
 
I udviklingsfunktionen får du en unik mulighed for at forme den retning udviklings- og forskningsarbejdet på jordemoderområdet på Aalborg Universitetshospital skal tage. Funktionen er ny i vores organisation, så du får mulighed for at sætte dit personlige præg på indholdet, i samarbejde med fødeområdets ledelse.
Vi forventer, at du kan forholde dig kritisk til afdelingens kvalitative og kvantitative data og deltage i arbejdet med at indsamle og oversætte disse.   
 
 
Vi tilbyder
 • En veldrevet afdeling med fokus på høj faglighed og godt arbejdsmiljø
 • En fødeafdeling med høj patienttilfredshed
 • En unik mulighed for at arbejde med en større forandringsproces med udflytningen til Nyt Aalborg Universitetshospital (NAU) inden for en kort årrække
 • En erfaren og kompetent afdelingsjordemodergruppe
 • Fast supervision ved uddannet supervisor
   
                     
 
Kvalifikationer
 • Du har mindst 5 års erfaring som jordemoder
 • Du har relevant videreuddannelse på master- eller kandidatniveau
 • Du har en bred faglig balast
 • Du lever op til vores personalepolitiske iTOP værdier: Indflydelse, Tillid, Ordentlighed og Professionalisme
 • Du har stærke samarbejdsevner også tværfagligt
 • Du evner at bevare overblik og prioriterer i travle og/eller akutte situationer
 • Du kan arbejde struktureret
 • Du kan arbejde selvstændigt og målrettet
 • Du evner at understøtte udviklings- og forskningsprojekter på tværs. Dette vil blive i samarbejde med den jordemoderfaglige ledelse og den obstetriske faglige ansvarlige overlæge samt Hospitalets øvrige forskningsmedarbejdere.
   
   
  Løn- og ansættelsesforhold
  I henhold til gældende overenskomst.
   
  Oplysninger
  Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til:
  Vicechefjordemoder Line Hundebøl Nielsen tlf. 97 66 31 80, email: line.hundeboel.nielsen@rn.dk
Eller til Chefjordemoder Sandra Bang-Schnack, tlf. 21 18 24 80, email: sabas@rn.dk
 
Proces
Ansøgning, CV samt andre relevante bilag sendes elektronisk.
 
Ansøgningsfrist: 24. maj 2020
Ansættelsessamtale: 28. maj 2020
Tiltrædelse: 1. juli 2020