Jobbet "Jordemødre søges til den Regionale Hjemmefødselsordning på Herlev Hospital" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Borgmester Ib Juuls Vej 1, 2730 Herlev

Dit næste skridt

Brænder du for den normale fødsel og varetagelsen af hjemmefødsler, så kan du blive en del af den Regionale Hjemmefødselsordning.

Som ansat i regionens hjemmefødselsordning på Herlev Hospital tilbydes du en fast stilling på 37 timer eller timetal efter aftale.

Stillingen indebærer varetagelse af døgnvagter i hjemmefødselsordningen, afholdelse af hjemmefødselscafé på Gentofte Hospital, samt fast tilknytning til afdelingen, hvor du får mulighed for vagter på Fødegangen, i Akutmodtagelsen for Gravide, Fødeklinikken samt i Jordemoderkonsultationen.

Regionens Hjemmefødselsordning består af faste og dedikerede hjemmefødselsteams fra Rigshospitalet, Nordsjællands Hospital, Amager Hvidovre Hospital og Herlev Hospital. Tilsammen varetager hjemmefødselsordningen cirka 900 påbegyndte hjemmefødsler om året.

Ordningen bemandes dagligt af 4 jordemødre i døgnvagt – én fra hvert fødested – og forventes at varetage gennemsnitligt 2-3 fødsler i døgnet.

Som jordemoder i regionens hjemmefødselsordning vil du gennemgå et målrettet kompetenceudviklingsprogram samt opnå grundig introduktion til ordningen, blandt andet sammen med den regionale hjemmefødselskoordinator.

Vi søger jordemødre som brænder for den normale fødsel samt for et spændende og alsidigt arbejdsliv

Har du mindst 6 måneders erfaring fra en specialafdeling, og lyst til at blive en del af en afdeling som har en høj faglig profil, godt kollegialt fællesskab samt fokus på et stærkt tværfagligt samarbejde omkring den gravide, fødende og barslende kvinde, så er denne kombinationsstilling helt sikkert noget for dig.

Du har mulighed for at få konsultation for den normale gravide, men også specialkonsultation.

Den 29. november 2020 flytter vi ud i det nye Mor Barn Center, hvor bygningen grundet sin runde arkitektur frembyder optimale rammer, som understøtter det gode patientforløb. Her vil gravid-, og fødemodtagelse, fødeafdeling samt barsel/svangreafsnit ligge i naturlig forlængelse af hinanden og der vil være fokus på en indretning, der skaber tryghed og velvære for patienter og ansatte.

Vi søger nye kolleger som:

  • Vil være en del af et fast team af dedikerede hjemmefødselsjordemødre
  • Vægter det gode arbejdsmiljø og ønsker at bidrage til dette
  • Har lyst til at bidrage til den faglige udvikling i afdelingen
  • Ønsker på kontinuerlig basis, at udvikle og dygtiggøre sig indenfor alle typer af fødsler

 Vi kan tilbyde dig:

  • En dynamisk afdeling i hurtig udvikling
  • En tværfaglig gruppe af kolleger, som brænder for obstetrikken, for afdelingen og for sammen at sikre optimale og trygge patientforløb
  • Løbende kompetenceudvikling – både i regionens hjemmefødselsordning samt i afdelingen med mulighed for supervision
  • Et stærkt kollegialt sammenhold, hvor hensynet til hinanden vægtes højt
  • En afdeling med særligt fokus på trivsel og fastholdelse af medarbejdere
  • Indflydelse på egen vagtplanlægning – herunder mulighed for at arbejde hver 3. weekend

 

Er du bosat i Jylland eller på Fyn og er interesseret i en pendlerstilling, så har vi nu mulighed for at stille et værelse til rådighed i en lejlighed i kort afstand fra hospitalet.

Vil du vide mere?
Er du blevet nysgerrig på stillingsopslaget og ønsker yderligere oplysninger er du meget velkommen til at kontakte vicechefjordemoder Signe Landorph på 29 21 39 58 eller chefjordemoder Vibeke Spring Lafrenz på 20 36 69 03.

Ansættelsesvilkår: 

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.  

På nuværende tidspunkt foregår der forhandlinger mellem Regionen og Jordemoderforeningen ift. et særtillæg i denne ordning.

Jobstart:

Snarest muligt efter aftale.

Ansøgningsfrist:

Torsdag den 28. maj 2020

Samtaler afholdes:  

Fredag den 29. maj 2020