Jobbet "3 barselsvikariater til Røntgenafdelingen Vejle" er udløbet

Region Syddanmark

Region Syddanmark

Beriderbakken 4, 7100 Vejle

Dit næste skridt

Er du en af vores nye Radiograf vikarer?   

Da vi er en afdeling med mange unge medarbejdere har vi nu 3 barselsvikariater ledige til besættelse pr. 1. juli eller efter aftale. Vikariaterne forventes at løbe frem til ultimo maj 2021. Du vil indgå i et af vores team, DR, CT eller MR og Ultralyd. Afhængig af dine kvalifikationer vil du have funktioner ved CT, ultralyd, DR eller MR. Du vil indgå i et travlt, moderne og spændende fagligt fællesskab.  For os er det vigtigste, at du som person passer ind i vores afdeling, så finder vi det rigtige team til dig.    

 

Det vi leder efter.  

Vi leder efter personer som er løsnings orienteret, som når de finder forbedringsmuligheder, gøre opmærksom på dette, men samtidig også går ind i arbejdede med at løse problemet. Vi forventer at man er mødestabil og kommer på arbejde for at få den bedst mulige arbejdsdag.   

Du skal i hverdagen kunne give og modtage feedback på dit eget og dine kollegaers arbejde, med respekt for hinanden. Du skal følge afdelingens retningslinje/procedure for undersøgelser, og vide hvornår man skal gå til en kollega for at lave den bedst mulige undersøgelse når patienter/opgaver ikke passer til retningslinjer og procedurer.    

 

Afdelingens mantra   

Afdelingens mantra er: "svar til tiden med patienten og kvaliteten i centrum."   

Du vil blive en del af en dynamisk arbejdsplads med højt tempo og fokus på kvalitet i såvel kerneydelsen som i servicemål. Afdelingerne har fokus på hurtig udredning, diagnostiske pakker og jobglidning.  

 

Ved apparatur nedbrud forsøger vi at gennemføre de på dagen planlagte undersøgelser.  

Vi uddanner løbende beskrivende Radiografer til både knoglerøntgen og UL-skanning.  

Flere af vores samarbejdspartnere har faste tider de selv råder over med korte frister.   

 

Afdelingen er teamopdelt i MR og ultralyd, CT og CR/DR team, hver især med en afdelingsradiograf samt specialeansvarlig. Afdelingen er moderniseret og udvidet og rummer modaliteter som CT, gennemlysning, DR røntgenrum, MR og ultralyd.    

 

Man skal være uddannet Radiograf, for at komme i betragtning til stillingen.

 

Hør gerne mere om os ved henvendelse til en af vores afdelingsradiografer:

Annemette Møller Holm 7940 5318
Jesper Friis Skjoldborg  5142 9434    

Ansøgningen skal være afdelingen i hænde senest torsdag d. 11.06.2020  

Samtaler forventes gennemført uge 25