Jobbet "Lægesekretær til forløbsenhed ved Øre-, Næse- og Halskirurgi, Aarhus Universitetshospital" er udløbet

Region Midtjylland

Øre-, Næse- og Halskirurgi

Palle Juul-Jensens Boulevard 99, 8200 Aarhus N

Dit næste skridt
Kan du lide at tage ansvar, så har vi opgaverne til dig!

Vi søger en erfaren og dygtig kollega til en spændende stilling med koordinatorfunktion af kræftpakkeforløb. Stillingen er på 37 timer ugentligt med tiltrædelse 1. august 2020 eller efter aftale.

Øre-, Næse- og Halskirurgi er en afdeling med både højt specialiseret-, regional- og hovedfunktion indenfor specialet. Afdelingen er karakteriseret ved et højt aktivitetsniveau. Vi samarbejder med de øvrige Øre-, Næse- og Halsafdelinger i Region Midt og med en del andre specialer på AUH samt privatpraktiserende otologer.


Dine opgaver og ansvarsområder i hovedtræk
Koordinatorfunktionen for vores kræftpatienter varetages i samarbejde med såvel sygeplejefaglige som lægesekretærfaglige forløbskoordinatorer. Som koordinator varetager du koordinatoropgaver i forbindelse med kræftpakkeforløbspatienter, forbereder MDT-konference og deltager i MDT. Monitorering af pakkeforløb og cancerregistreringer er ligeledes en vigtig del af opgaverne. Herunder vil kendskab til, eller interesser for data og BI-portalen være en fordel.

Du indgår i et funktionsrul med skiftende opgaver og er i samarbejde med øvrige sekretærer i afdelingen ansvarlige for overholdelse af kræftpakkeforløb og korrekte cancerregistreringer. Du deltager i booking af kræftpakkepatienter, visitation og indkaldelse, telefonbetjening, journalskrivning, registrering samt ad hoc sekretæropgaver.


Om dig, du er
  • lægesekretær eller har anden relevant uddannelse med et solidt fagligt fundament og gerne med kendskab til kræftpakkeforløb
  • en god og stabil kollega, som kan arbejde selvstændigt og trives i en travl hverdag
  • ansvarlig, tillidsvækkende og serviceminded og trives med patientkontakt – herunder særligt kræftpatienter
  • positiv og har lyst til aktivt at deltage i et tværfagligt samarbejde
  • du har let ved at lære nyt og har mod på at byde ind med nye løsninger og ny tænkning
  • omstillingsparat, har et godt overblik og bridrager professionelt til udvikling af opgaverne.

Sekretærgruppen består af ca. 15 sekretærer, fordelt på hhv. klinik, sengeafsnit og sekretariat. 

Vi har kontinuerligt fokus på at forbedre og videreudvikle arbejdsgange og registreringspraksis i afdelingen.

Arbejdstiden er mandag til torsdag kl. 8-15.30 og fredag kl. 8-15.00. Afdelingens lægesekretærer deltager desuden i et vagtrul med skrivevagt til kl. 17.00 på hverdage (cirka 2 gange om måneden). Når du har vagt, skriver du fortrinsvist operationer og hastende notater.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende børneattest.

Har du lyst til at være en del af vores dygtige sekretærgruppe og vil du være med til at gøre en positiv forskel, så send os din ansøgning via nedenstående link.

For mere information og spørgsmål er du velkommen til at kontakte ledende lægesekretær Sickan Hvass på 5135 9265.

Ansøgningsfristen er søndag den 14. juni 2020 . Samtaler afholdes løbende.
Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.