Jobbet "Lægesekretærer til faste stillinger, Endoskopiafsnit, Nykøbing F. Sygehus" er udløbet

Region Sjælland

Region Sjælland

Fjordvej 15, 4800 Nykøbing F

Dit næste skridt

Vi er i rivende udvikling – vil du være med??
Så søger vi 2 lægesekretærer!!!

Da en af vores netop ansatte lægesekretærer har fået tilbudt drømmejobbet i afdelingen OG vi er i rivende udvikling på vores endoskopiske område - øgning i produktionen samt omlægning af opgaver internt i afdelingen, så al aktivitet vedr. skopien samles i ét team søger vi 2 uddannede og engagerede lægesekretærer, om muligt med kirurgisk eller skopimæssig erfaring.                               

Vi har brug for lægesekretærkollegaer, som arbejder ansvarsbevidst, selvstændigt og samtidig vil være en del af vores team, som vil bestå af i alt 4 lægesekretærer.

I starten af juni flyttes til ny-istandsatte lokaler på sygehuset – det glæder vi os til!

Vi har et godt tværfagligt miljø, hvor sekretærer, sygeplejersker og læger samarbejder i en uformel tone med respekt for hinanden og de faglige kompetencer.

Citat fra Charlotte, 9 år i skopien:
Vi har det kollegialt rigtig godt – vi har masser af humor og kærligt, drilsk samspil.

Citat fra Gitte, arbejdsmiljørepræsentant i 5 år, ansat 12 år i afdelingen:
Vi har i starten af 2020 haft besøg af Arbejdstilsynet vedr. psykisk arbejdsmiljø for lægesekretærgruppen i afdelingen. Besøget blev afsluttet med, at vi fik ”en grøn smiley”, som tegn på et godt arbejdsmiljø og at vi arbejder konstruktivt med det.

Arbejdsopgaverne indeholder blandt andet booking og indkaldelse af patienter med fokus på registrering af udrednings- og behandlingsgarantien, sikring af optimalt bookede programmer, skrankebetjening, telefonbetjening og håndtering af arbejdslister tilknyttet afsnittet. Der arbejdes på at gøre opgaveløsningen mere specialiseret, men samtidig så alsidigt som muligt – denne udvikling gør vi i fællesskab i sekretærteamet, hvor vi har høj grad af indflydelse på vores daglige opgaver.

Vi forventer, at du er engageret, positiv, stabil og bidrager til et godt arbejdsmiljø

Vi kan tilbyde dig:
Et afsnit hvor vi er i spændende udvikling
En dagligdag, der kan være præget af travlhed, men vi hjælper hinanden
En hverdag hvor to dage ikke er ens, hvilket gør det til en spændende arbejdsplads
Medindflydelse på arbejdsrul og opgaver i sekretærteamet

Vi giver dig:
Entusiastiske og løsningsorienterede sekretærkolleger.  
Høj grad af samarbejde med øvrige personalegrupper på skopi-afsnittet.
I samarbejde med lægesekretærkollegaerne en hverdag med selvledelse og selvtilrettelæggelse af opgaverne.
Mulighed for at deltage i kurser herunder kompetencegivende uddannelse samt faglig og personlig udvikling i form af specialopgaver, som sker i forbindelse med udviklingen.

Dine kvalifikationer:
Du er uddannet lægesekretær
Kendskab/erfaring med Sundhedsplatformen og LPR3 modellen er at foretrække
Du har et positivt sind og godt humør
Du er omstillingsparat og vil et godt samarbejde
Det at være servicemindet er en naturlig del af dig
Du skal være klar til at tage ansvar og handle derefter
Du skal ville det gode arbejdsmiljø og være positiv, motiveret og udadvendt.

Med indførelse af Sundhedsplatformen afsøges arbejdsopgaverne struktureret på en hensigtsmæssig og afvekslende måde, som vi forventer du tager del i.

Der er sammenlagt ca. 35 lægesekretærer i Medicinsk afdeling (Nykøbing og Nakskov), som ved behov bistår hinanden med opgaver på tværs af grenspecialer og teams. Der er fælles monofaglige såvel som tværfaglige specialemøder.

Samtaler afholdes onsdag d. 17. juni 2020.
Der indkaldes til samtale telefonisk mandag d. 15. juni 2020.

Om Nykøbing F. Sygehus – Sammen skaber vi et stærkt akutsygehus
Fundamentet for Nykøbing F. Sygehus er de tre grundlæggende værdier: Pas på patienten, pas på økonomien og pas på hinanden. Det kommer til udtryk gennem en høj grad af patient – og medarbejderinddragelse. Vores sygehus er kendetegnet ved at gå forrest, når det gælder udvikling af nye organisations – og samarbejdsformer med fokus på spydspidsfunktioner især inden for multisyge og tværsektorielle indsatser. 

Vi er en attraktiv arbejdsplads, der vægter efteruddannelse og faglighed højt, ligesom forskning er en prioriteret del af det tværfaglige samarbejde. Placeret med udsigt over naturskønne Guldborgsund er Nykøbing F. Sygehus det sundhedsfaglige omdrejningspunkt for Lolland, Falster, Møn og Sydsjælland, både som uddannelsessted, arbejdsplads og som akutsygehus med højeste faglighed og service. Læs mere om Nykøbing F. Sygehus her.