Jobbet "Lægesekretær til Psykiatrisk Klinik og Distriktspsykiatrien i Køge" er udløbet

Region Sjælland

Region Sjælland

Glæisersvej 50, 4600 Køge

Dit næste skridt
 

Psykiatrisk Klinik i Køge søger en lægesekretær 37 timer ugentligt med opstart 01.07.2020 eller snarest derefter.

 

Stillingen er delt, således, at man får fast arbejdsplads i PKK, men kommer til at lægge halvdelen af sine arbejdstimer i DistriktsPsykiatrien Køge, som vi bor dør om dør med.

 

I Distriktspsykiatrien behandles fortrinsvis borgere som lider af psykoser, svære affektive lidelser, ADHD og/eller svære personlighedsforstyrrelser, hvor der er brug for en tværfaglig behandlingsindsats.

 

I Psykiatrisk Klinik Køge behandles primært ikke-psykotiske lidelser som angst, depression og personlighedsforstyrrelser, hvor patienterne vurderes at kunne profitere af et psykoterapeutisk tilbud sammen med evt psykofarmakologisk behandling.

 

I Distriktspsykiatrien er i forvejen ansat 3 fuldtidssekretærer og i Psykiatrisk Klinik 1 fuldtidssekretær. Der er som sekretær et tæt samarbejde med stedets øvrige personale.

 

Vi søger en veluddannet, serviceminded lægesekretær, der vil trives på en travl og aktiv arbejdsplads med mange forskellige opgaver i løbet af en dag. Skrivning efter diktat indgår også. Vi vægter tværfagligt samarbejde og et godt arbejdsmiljø højt. Gode samarbejdsevner er et must. Et godt kendskab til arbejde i Sundhedsplatformen vægtes ligeledes højt.

 

 

Distriktspsykiatrien og Psykiatrisk klinik Køge er et af behandlingstilbuddene i Psykiatrien Øst. Vi har til huse i Køge.

 

Psykiatrien Øst består i dag af 3 sengeafsnit og Den Psykiatriske Akut Modtagelse (PAM),

2 distriktspsykiatrier og 2 psykiatriske klinikker.

 

Der kan læses mere om Psykiatrien i Region Sjælland og Psykiatrien Øst på www.regionsjaelland.dk

 

Har ovenstående fanget din interesse, og vil du vide mere om stillingen og afsnittet, kan du ringe til afsnitsansvarlig overlæge Susanne Bech-Hansen for Psykiatrisk Klinik Køge på tlf 58 53 77 40 eller afd.sygeplejerske Jens Lysgaard Jørgensen for Distriktspsykiatrien i Køge på jnjr@regionsjaelland.dk

 

Løn efter gældende overenskomst. På alle nyansatte rekvireres straffeattest og børneattest.

 

Psykiatrien Øst er røgfri for personale.

 

 

Ansættelsessamtaler gennemføres hurtigst muligt efter ansøgningsfrist.

 

Du bedes fremsende Ansøgning vedlagt dokumentation for uddannelse og oplysninger om tidligere beskæftigelse.

 

Om Psykiatrien
Psykiatrien Region Sjælland er en behandlingspsykiatri, der består af en række sengeafsnit og ambulante enheder rundt omkring i regionen. Vi varetager den psykiatriske forsknings-, uddannelses- og akutforpligtelse i Region Sjælland. Vi udvikler og formidler løbende en bred vifte af psykiatriske tilbud til regionens borgere.

Med ibrugtagning af det nye psykiatrisygehus i Slagelse i 2015 har Psykiatrien samlet sengeafsnit og specialiserede funktioner tre steder: Slagelse, Roskilde og Vordingborg. De ambulante enheder er placeret i de større byer i regionen.

Psykiatrisygehuset i Slagelse er et af Europas største og mest moderne sygehuse. I byggeriet er inddraget banebrydende elementer indenfor arkitektur, brugen af lys samt kunst og natur, der også har behandlingsmæssig betydning.