Jobbet "Vikar for bioanalytiker søges til Analyseafsnit ved Hjertesygdomme, Aarhus Universitetshospital" er udløbet

Region Midtjylland

Hjertesygdomme

Palle Juul-Jensens Boulevard 99, 8200 Aarhus N

Dit næste skridt
Bioanalytiker søges til Analyseafsnit til et års vikariatStillingen er på 37 timer pr. uge til besættelse pr. 15. august 2020 eller efter aftale.

Analyseafsnittet er et selvstændigt afsnit på afdelingen for Hjertesygdomme. Der er ansat 14 bioanalytikere. Afsnittet ledes af en afdelingsbioanalytiker sammen med en overlæge, som er specialekyndig indenfor de analyser, som afsnittet udfører. Arbejdsopgaverne er alsidige, og foregår såvel i Analyseafsnittet, Klinik 1 og 2, i Synkopeklinikken og i enkelte situationer på de kliniske sengeafsnit. Analyseafsnittet modtager patienter til udredning for hjerterytme-forstyrrelser, besvimelser og brystsmerter.

Arbejdsopgaver i Analyseafsnittet
Påsætning af udstyr til døgnregistrering af hjerterytmen, EKG-tagning i Klinik 1 og overvågning af patienter under vippelejeundersøgelse i Synkopeklinikken. Størstedelen af arbejdet omfatter avancerede analyser af de indkomne EKG optagelser vedrørende hjerterytmeforstyrrelser. Endvidere deltager enkelte personer i ambulant implantering samt hjemmemonitorering af implanterbare Reveal (EKG optagere), EKG-undervisning, rådgivning og tests vedrørende EKG-apparater samt ledelse og udvikling af EKG database - regionalt.

Herudover deltager enkelte personer i forskningsrelaterede opgaver med specialanalyser hos udvalgte patientgrupper (Late Potentials, Heart Rate Variability samt ST-analyse).

Krav til ansøger
  • er uddannet bioanalytiker.

Vi ønsker, at du
  • er faglig engageret
  • er fleksibel og ansvarsbevidst
  • kan arbejde i teams
  • bidrager til god tone.

Vi tilbyder dig
  • ansættelse i et spændende og aktivt afsnit
  • god introduktion til afdelingen og afsnittet
  • et velfungerende fagligt og tværfagligt arbejdsmiljø
  • kolleger med højt fagligt engagement.

Du vil komme til at arbejde på et afsnit, hvor der er stor berøringsflade til patienterne og de øvrige faggrupper; sygeplejersker, læger, social- og sundhedsassistenter samt sekretærer.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende børneattest og en tilfredsstillende autorisation.

For yderligere information vedrørende stillingsopslaget kan afdelingsbioanalytiker Anne Lydolf Clausen kontaktes på 4013 3219. Desuden henvises til Aarhus Universitetshospitalets hjemmeside.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 26, 2020.Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.