Jobbet "Afdelingslæge til Onkologisk og Palliativ Afdeling." er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Dyrehavevej 29, 3400 Hillerød

Dit næste skridt

Afdelingslæge til Onkologisk og Palliativ Afdeling, Nordsjællands Hospital

En stilling som afdelingslæge ved Onkologisk og Palliativ Afdeling, Nordsjællands Hospital, er ledig til besættelse pr. 01.08.20 eller efter aftale. Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer pr. uge fordelt på klinisk funktion 3 dage og forskningsfunktion hvor ansøger skal medbringe fondsmidler svarende til 40% forskningstid.

Vi søger en engageret og dynamisk afdelingslæge med dokumenteret interesse for forskning og udvikling, og med lyst til at være ansvarlig for at initiere og drive forsknings- og udviklingsaktiviteter i afdelingen.

Om afdelingen:

Onkologisk og Palliativ Afdeling – Nordsjællands Hospital tilbyder medicinsk behandling af brystkræft (cancer mammae), tyktarmskræft (colon cancer), lungekræft (cancer pulmonis), og kræft i bugspytkirtlen (cancer pancreatis). Behandlingen sker i tæt samarbejde med de henvisende afdelinger, hvor planlægningen af behandlingen sker ved de multidisciplinære konferencer og gennem pakkeforløb.  

Udover ambulatoriet er det et sengeafsnit, der råder over 16-20 senge. På sengeafsnittet er indlagt onkologiske patienter, enten til kemoterapi eller behandling af komplikationer hertil. Onkologisk og Palliativ Afdeling er en afdeling med et tæt tværfagligt samarbejde herunder med den udekørende palliative funktion. I samarbejde med fysioterapien tilbyder afdelingen rehabilitering i form af fysisk træning på hospitalet. Der er til afdelingen knyttet psykolog, socialrådgiver, diætist, præst og ergoterapeut.    

Personlige egenskaber

 • Du sætter patienten først og kan samarbejde såvel mono- som tværfagligt og dermed bidrage til at skabe gode patientforløb.
 • Du er en person, som ser muligheder i stedet for begrænsninger.
 • Du engagerer dig, har visioner og er motiveret for at bidrage både menneskeligt og fagligt til en velfungerende afdeling med fokus på forskning og udvikling.
 • Du har gode kommunikationsevner samt evne til formidling.

Kvalifikationskrav

 • Dansk autorisation som speciallæge i Klinisk Onkologi.
 • Dokumenteret forskningserfaring på Ph.d.-niveau.
 • Bred og relevant faglig viden og erfaring.
 • Ansøger skal medbringe fondsmidler svarende til 40% forskningstid

Arbejdsopgaver

 • Være en engageret forskningsleder med blik for afdelingens udviklingsmuligheder samt initiere, understøtte og motivere til forskning i afdelingen.
 • Lægelig leder af Klinisk Forskningsenhed, Onkologisk og Palliativ afdeling.
 • Deltage i afdelingens daglige drift, uddannelse og undervisning.
 • Vagtforpligtigelse som bagvagt.

 

Yderligere information om stillingen kan fås ved henvendelse til ledende overlæge Thomas Broe Christensen på telefon 2012 0737.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst.

Kvalificeret ansøger haves.

Ansøgningsfrist: 18. juni 2020 kl 12.

Ansøgning incl. CV, relevante oplysninger samt speciallægeautorisation sendes online via linket her på siden.