Jobbet "Lægesekretær med teamkoordinatorfunktion søges" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Valdemar Hansens Vej, 2600 Glostrup

Dit næste skridt

En sjældent udbudt lægesekretærstilling  

Brænder du for lægesekretærfaget, og ønsker du en stilling med store udviklingsmuligheder - er du måske den kollega vi søger.

Øjenklinikken, Rigshospitalet - Glostrup søger en uddannet lægesekretær til stillingen som teamkoordinator, hvor du vil være en tæt sparringspartner til den teamledende overlæge, afdelingssygeplejersken og den ledende lægesekretær.

Stillingen er til besættelse d. 1. august 2020 eller snarest efter - og er på 37 timer, med arbejdstid i dagtimerne. Arbejdsstedet vil være på vores matrikel i Glostrup.

Lægesekretærerne i klinikken arbejder i subspecialiserede team, hvor dagligdagen vil være præget af et tæt tværfagligt samarbejde og hvor du som lægesekretær er en vigtig nøglespiller i den daglige drift.

Dine primære opgaver vil være almindelige lægesekretærfaglige opgaver, som at booke tider til patienterne, telefon- og mailbesvarelse, modtage patienter i receptionen, diverse administrative opgaver i Sundhedsplatformen samt andre teamrelaterede opgaver. 

Dine opgaver som teamkoordinator

Data og registrering er en vigtig kilde til at styre klinikkens drift, hvorfor du som teamkoordinator vil have et særligt ansvar omkring registrering og data, således at teamet løbende har en god og opdateret registreringspraksis - og derved er i stand til at levere data til ledelsen.

Som teamkoordinator har du ligeledes ansvar for at holde struktur i teamet og omkring teamets opgaver, samtidig med at du skal sikre et godt informationsflow blandt teamsekretærerne.  

Om dig

  • Du skal være uddannet lægesekretær og ønsker faglig udvikling
  • Du skal kunne lide en omskiftelig hverdag
  • Du får energi af at koordinere, skabe overblik samt løse administrative opgaver
  • Du er engageret, brænder for sagen og har evner for selvledelse
  • Du er teamspiller og ved at det er gennem samarbejde, at du når længst
  • Du har let ved, og erfaring med, at navigere i en stor organisation
  • Du skal have flair for den direkte patientkontakt både i telefonen og i receptionen, hvor opgaverne kan variere meget
  • Du skal have erfaring med at arbejde i Sundhedsplatformen
  • Kendskab til øjenspecialet vil være en fordel, men ikke et krav 

Om afdelingen

I Øjenklinikken lægger vi meget vægt på, at alle patienter får en særdeles imødekommende og venlig behandling - og vi strækker os langt, for at imødekomme patienternes ønsker. Flertallet af øjenspecialets behandlinger fører til bedre syn og bedre livskvalitet. 

Øjenklinikken er Danmarks største Øjenklinik og modtager patienter fra hele landet. Klinikken er geografisk placeret på Rigshospitalet i Glostrup, men har også afsnit på Kennedy Centret i Glostrup, Nordsjællands Hospital i Hillerød og Blegdamsvej. Øjenklinikken er en af klinikkerne i HovedOrtoCentret på Rigshospitalet. Vi er ca. 360 ansatte og repræsenterende en bred vifte af faggrupper, heraf 62 sekretærer.

Det er en travl arbejdsplads, præget af mange patientkontakter og med mange samarbejdspartnere. Du kan finde oplysninger om Øjenklinikken på vores hjemmeside under afsnittet ”om klinikken”- https://www.rigshospitalet.dk/afdelinger-og-klinikker/hovedorto/oejenklinikken/Sider/default.aspx

Vil du vide mere

Har du lyst til at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte ledende lægesekretær Michelle Guldborg Hagelberg på telefon 3863 4860. 

Ansøgningsfrist

Senest mandag d. 22. juni 2020 kl. 08.00.

Der vil løbende blive holdt samtaler til stillingen. 

Stillingerne er omfattet af bekendtgørelse om indhentelse af børneattest. Det er derfor en forudsætning for ansættelse, at du har blank børneattest. 

Forudsætning for ansættelse er forståelse og beherskelse af det danske sprog.

Vi er en røgfri arbejdsplads.

Et af Regionens mål i personalepolitikken er ligebehandling uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap eller religion. Det sikres blandt andet gennem ansættelses- og uddannelsespolitikken.