Jobbet "Operationssygeplejerske" er udløbet

Region Sjælland

Region Sjælland

Smedelundsgade 60, 4300 Holbæk

Dit næste skridt

Vi er så heldige, at nogle af vores unge kollegaer skal have børn, samtidigt er vores afsnit personalemæssigt blevet opnormeret. Vi kan derfor tilbyde et vikariat på 12 måneder.

Vi er et centralt operationsafsnit med tilhørende dagkirurgisk afsnit. Vi dækker specialerne parenkymkirurgi, gynækologi/obstetrik samt ortopædkirurgi. Vi er specialeopdelt og du tilknyttes et eller to specialer efter endt oplæring. Hvilket speciale du tilknyttes er afhængig af din operationserfaring og afsnittes behov. Du vil få tilknyttet en erfaren operationssygeplejerske som mentor, der i samarbejde med vores kliniske ansvarlige sygeplejersker og uddannelsessygeplejerske arbejder med, at sikre en professionel og tryg introduktion og oplæring.

Det faglige miljø i vores afsnit er under konstant udvikling. Vi har bl.a. fokus på uddannelses- og udviklingsmuligheder, samt på kompetenceudvikling i egen afdeling  og vi arbejder målrettet med, at optimere teamsamarbejdet på operationsstuen.

Vi har fokus på, og vægter højt, at have et godt psykisk og fysisk arbejdsmiljø bl.a. via social kapital og daglige tavlemøder med specialerne, hvor samarbejdet i teamet hver dag evalueres. Vi arbejder desuden målrettet med optimering af vores kerneopgave. Det gør vi med patienten i fokus, ved at sikre flow og sammenhængende patientforløb med høj fagligt kvalitet og patienttilfredshed. 

Kvalifikationer:

Vi modtager både elektive og akutte patienter, derfor skal du skal være omstillingsparat og have en dynamisk indstilling til arbejdet. Udvise engagement og er initiativrig. Du skal kunne arbejde selvstændigt, målrettet og bevare overblikket i akutte situationer.

Har du erfaring som operationssygeplejerske, er dette en fordel, hvis ikke, har vi et veltilrettelagt oplæringsprogram.

Vi kan tilbyde:

  • En stor engageret medarbejdergruppe med godt kollegialt sammenhold
  • Høj faglighed og udviklingsarbejde
  • Fokus på medarbejdernes trivsel og udvikling
  • Et individuelt introduktions- og oplæringsprogram
  • Individuel uddannelses- og udviklingsplan
  • Deltagelse i mono- og tværfaglig undervisning

Oplæringens varighed afhænger af dine kompetencer og kvalifikationer. Efter endt oplæring får du et fast vagtrul med blandede vagter. Vi har rådighedsvagter fra vagtværelse om natten, i weekenderne og på helligdage.

Samtaler forventes afholdt løbende.


Løn i henhold til overenskomst.


Yderligere information, samt rekvirering af stillings-og funktionsbeskrivelse, fås ved henvendelse til afdelingssygeplejerske Susanne Søgaard Lund, ssl@regionsjaelland.dk, 59 48 41 43 / 24 92 21 77, eller souschef Dorthe Grøndal, dorg@regionsjaellend.dk.

Om Holbæk Sygehus

Holbæk Sygehus er en innovativ arbejdsplads med masser af muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi vil være førende i diagnostik og behandling af almene og hyppigt forekommende sygdomme, og vi har velfungerende forskningsmiljøer på disse områder.

Vi er et ambitiøst og veldrevet sygehus med en flad ledelsesstruktur – så vejen fra idé til handling er kort. Vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet. Du kan se mere om  job på Holbæk Sygehus her.