Jobbet "Lægesekretær til Abdominalcenter K, Bispebjerg Hospital" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Bispebjerg Bakke 23, 2400 København NV

Dit næste skridt

Ønsker du at gøre en forskel?

Ønsker du en anderledes lægesekretærstilling med mange forskelligartede opgaver, hvor der stilles krav til selvstændighed, ansvarlighed og fleksibilitet. Så kan vi tilbyde dig et job. 

Vores nye kollega vil blive tilknyttet Kirurgisk Sengeafsnit K5, som består af nedre mave-tarm-kirurgiske patienter.

Stillingen er en fast stilling på 37 timer om ugen med arbejdstider fra 7.30 -15.00 (fredag 14.30) og ønskes besat fra 1. august eller snarest muligt.

Du skal kunne arbejde struktureret, tage initiativ og kan planlægge din tid. Du skal kunne arbejde selvstændigt, men også glæde dig over det tætte samarbejde med dine tværfaglige kolleger. Kan lide en omskiftelig hverdag, der nogle gange kræver hurtige ændringer og planlægning. Herudover skal du kunne trives med at være placeret i ”navlen” i afsnittet – på sygeplejekontoret og være yderst servicemindet for både patienter, pårørende og det tværfaglige personale. 

I afsnittet er lægesekretæren den røde tråd gennem patientforløbet.

Har du erfaring eller lyst til, at prøve kræfter med ovenstående som lægesekretær kan funktionen blive din, og du vil indgå i denne med 70 % af tiden. Her er opgaverne mangeartede og spænder vidt indenfor telefonbetjening, bestilling af prøver og undersøgelser, håndtering af arbejdslister i sundhedsplatformen samt kvalitetssikring af disse mm.

De resterende 30 % af arbejdstiden vil du indgå i afdelingens Endoskopiteam, som udgør to lægesekretærer. I samarbejde med dem vil du udføre forskelligartede registreringsopgaver samt håndtere kontrolopgaver, såsom indkaldelse af de endoskopiske patienter. Være medansvarlig for udarbejdelsen og ajourføring af teamets vejledninger og instrukser. Disse opgaver vil kunne blive udført i det tilhørende sekretærkontoret, som befinder sig på Kirurgisk Sengeafsnit K5.

 Hos os er fordelene:

 • 22 erfarne, dygtige, engagerede og ikke mindst fantastiske kolleger
 • Kollegial omsorg og støtte til hinandens faglighed
 • Dygtige SP-nøglepersoner
 • Gode muligheder for at præge arbejdsgange og opgaveløsninger
 • Godt tværfagligt samarbejde

 Vi søger en sekretær, der:

 • Er uddannet lægesekretær – er et ufravigeligt krav
 • Har kendskab til sundhedsplatformen og de mest gængse IT-systemer indenfor Region Hovedstaden   
 • Har en værdsættende og anerkendende tilgang til patienter og samarbejdspartnere
 • Er imødekommende og venlig i pressede situationer
 • Kan trives i en travl hverdag og kan håndtere mange forskellige opgaver
 • Kan medvirkende til at skabe et godt tværfagligt arbejdsmiljø
 • Er engageret, opsøgende og omstillingsparat
 • Er mødestabil

 ​At arbejde hos os betyder spændende opgaver og udfordringer, samt mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt. Til gengæld forventer vi, at du er ambitiøs og yder dit bedste med en løsningsorienteret indstilling til hverdagens udfordringer.

Vil du vide mere?
Du kan få mere at vide om stillingen, hvis du ringer til Tanja Glud Christensen, ledende lægesekretær, på telefon: 3863 5262 eller 3091 3914. Du er også velkommen til at lave en aftale om at komme og besøge os.

Abdominalcenter K har også en profil på Instagram, som hedder ”K på Bjerget” – her kan du også få et lille indblik i din – måske – kommende arbejdsplads.

Løn-og ansættelsesforhold
Efter gældende overenskomst og i forhold til Ny Løn.   

Ansøgningsfrist
Ansøgning og CV sendes online via linket her på siden.
Ansøgningsfrist: 19.06.20 kl. 12.00  
Samtaler vil finde sted løbende -
 så vent ikke med sende din ansøgning

Er du ikke uddannet lægesekretær, vil du ikke komme i betragtning til stillingen.

 

Abdominalcenter K er en fusion af Gastromedicinsk og Gastrokirurgisk afdeling.   

Varetager udredning og kirurgisk behandling af tyk- og endetarmskræft i Region Hovedstaden. Har stort korttidskirurgisk afsnit med tilhørende ambulatoriefunktion for galde- og herniepatienter. Højt specialiseret endoskopiafsnit.

Velfungerende og kompetente sengeafsnit fordelt på henholdsvis øvre og nedre mave-tarm-kirurgi samt et akut modtageafsnit. Medicinsk sengeafsnit, levercirroseklinik og et kirurgisk samt medicinsk ambulatorium.

Derudover har afdelingen egen operationsgang og et forskningsafsnit tilknyttet.

 

 

 

 

 

 

 

.