Jobbet "Lægesekretær søges til Medicinsk Afdeling, Klinik for Diabetes og Hormonsygdomme, Regionshospitalet Viborg" er udløbet

Region Midtjylland

Medicinsk Afdeling

Heibergs Alle 4, 8800 Viborg

Dit næste skridt
Et vikariat på 37 timer/uge som lægesekretær ved Hospitalsenhed Midt, Medicinsk Afdeling, Klinik for Diabetes og Hormonsygdomme, Regionshospitalet Viborg, er ledig til besættelse pr. 1. august 2020 med varighed til og med 28. februar 2021.

Hvorfor? – Vi har travlt og har brug for en ekstra kollega i en tidsbegrænset periode.

Om stillingen
Er du uddannet lægesekretær og ønsker at arbejde på en fantastisk arbejdsplads med kompetente kolleger – så læs mere nedenfor!
Vi søger et helstøbt menneske – fordi jobbet er det halve liv!

Stillingen i Klinik for Diabetes og Hormonsygdomme:
Måske din drømmestilling? Et spændende job med fokus på elektiv klinikarbejde, patientmodtagelse og koordinering af patientforløb med arbejdstider beliggende i dagtid på hverdage mellem kl. 07.45-15.30. I vikariatet vil det være frivilligt, om du vil indgå i weekendvagt med fokus på skrivning af medicinsk og hjertemedicinsk stuegang.

Læs kun videre, hvis du værdsætter et godt arbejdsmiljø, et tæt tværfagligt samarbejde og har lyst til et arbejde med patientens ambulante forløb på en klinik, som hovedsageligt favner 4 medicinske områder: Fedmeudredningsforløb før evt. kirurgisk intervention, knogleskørhed, diabetes samt stofskiftesygdomme.
Du vil blive tilknyttet et selvstyrende team, som består af 4 lægesekretærkolleger. Arbejdsopgaverne: Skrivning af kliniknotater, modtagelse af patienter, telefonpasning og bookingopgaver (indkaldelse af patienter til forundersøgelse og kontrolforløb). Pga. vikariatets varighed vil du opleve en overvægt af skriverelaterede opgaver.

Teamet har et rul, hvor du skiftevis har dage med lugefunktion og dage med ro og fred til fordybelse i særskilt kontorfacilitet. Klinik for Diabetes og Hormonsygdomme har geografisk placering i Søndersøparken 14, 1. etage med en smuk udsigt til Søndersø.

Vi søger ikke ”hvem som helst”, idet vi forventer, at du har stor forståelse for servicebegrebet, og at du kan bevare roen og overblikket. Det tværfaglige samarbejde med sygeplejersker, diætister og læger fungerer allerede optimalt, så vi forventer, at du også bidrager positivt til dette.

Vi forventer følgende kvalifikationer, hvis du søger stillingen, idet vi ikke, pga. travlhed, har tid til oplæring:  
 • Du er uddannet lægesekretær.
 • Du har tidligere arbejdet med ambulante patientforløb.
 • Du har erfaring med modtagelse af patienter og nyder at sidde i front i en lugefunktion.
 • Du er selvstændigt arbejdende, ansvarsbevidst og god til at prioritere arbejdsopgaver.
 • Du har evne til at fokusere på udviklingsmuligheder frem for begrænsninger.
 • Du er serviceminded, fleksibel, frisk, dristig og smilende.
 • Du kan håndtere flere bolde i luften på en gang – og stadig have overskud til familie og venner, når du har fri fra arbejde.
 • Du har på dine forrige arbejdspladser præsteret et stabilt fremmøde.
Vi kan tilbyde:
 • En faglig og kompetent sekretærgruppe
 • Medindflydelse i forhold til planlægning af hverdagen og opgaveløsning
 • En fleksibel og serviceorienteret tilgang til opgaveløsningen med patienten i fokus
 • Velfungerende og godt tværfagligt arbejdsmiljø.
 • Arbejdstid beliggende på hverdage i tidsrummet 07.45-15.30.
 • Stilling med mulighed for vagter – dette efter dit eget ønske.
Din ansættelse vil være i Medicinsk Afdeling med en fysisk placering i Klinik for Diabetes og Hormonsygdomme.

Arbejdsmiljøet synes vi selv er ret godt – bliv en del af teamet og vær med til at præge dette, idet arbejdsmiljøet er et fælles ansvar!

Der kan rekvireres en stillings- og funktionsbeskrivelse her.

Om afdelingen
Sekretærerne i Klinik for Diabetes og Hormonsygdomme er en del af Medicinsk Afdelingens faglige kompetente lægesekretærstab bestående af 48 kolleger på Regionshospitalet Viborg og Regionshospitalet Skive.

I Medicinsk Afdeling og Hjertesygdomme arbejder dine 48 lægesekretærkolleger i selvstyrende teams og du skal have lyst til at bidrage til vores fælles målsætninger i afdelingen, da vi alle hjælper hinanden på tværs af subspecialerne. Vi har sekretærer i alle aldersgrupper og en meget høj faglighed, hvilket man ikke må lade sig skræmme af, da vi sørger for at give dig en grundig introduktion til specialet.

Om Hospitalsenhed Midt
Hospitalsenhed Midt omfatter Regionshospitalet Viborg, Regionshospitalet Silkeborg, Regionshospitalet Hammel Neurocenter og Regionshospitalet Skive og har ca. 4.200 ansatte samt et budget på 2,4 mia. kr. årligt.

De fire regionshospitaler danner tilsammen en hospitalsenhed, der har en stærk faglig profil og er i kraft af specialernes kompleksitet og bredde en af de bredest specialiserede hospitalsenheder i Jylland.

Se nærmere om Hospitalsenhed Midt på www.hospitalsenhedmidt.dk

Om løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst på området.
Ansættelsen sker ved Region Midtjylland med tjeneste indtil videre ved Hospitalsenhed Midt, Medicinsk Afdeling.

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til ledende lægesekretær Lene Albertsen på tlf. 7844 7014.
 
Din ansøgning
Din elektroniske ansøgning indeholdende oplysninger om uddannelse og hidtidig erfaring skal være os i hænde senest den 21. juni 2020.   

Ansættelsessamtaler forventes at finde sted i uge 26.


Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.