Jobbet "Konsulent og underviser til Psykiatrien" er udløbet

Region Nordjylland

HR og Arbejdsmiljø

Mølleparkvej 10, 9000 Aalborg

Dit næste skridt
Brænder du for læring, undervisning og uddannelse og vil du være med til at udvikle Psykiatriens dygtige medarbejdere? Så er det måske dig, vi leder efter.
 
Region Nordjyllands psykiatri søger lige nu en udviklingskonsulent til team for HR og arbejdsmiljø i Psykiatriledelsens stab.
 
Lidt om jobbet og arbejdsopgaverne
Som udviklingskonsulent bliver din primære opgave at udvikle, beskrive og tilrettelægge kurser og uddannelser for klinisk personale. Derudover vil du skulle varetage undervisnings- og faciliteringsopgaver.
 
Vi forestiller os, at:
 • Du selvstændigt kan udvikle, beskrive, planlægge og implementere kurser, uddannelser og læringsforløb inden for en række psykiatrispecifikke områder og til forskellige kliniske faggrupper. Du skal derfor have et solidt kendskab til læringsteori, didaktik og pædagogik og trives med at sætte dig ind i områder også uden for dit eget fagområde. Du skal også kunne arbejde strategisk med kompetenceudvikling og skabe sammenhæng til andre strategiske indsatser
 • Du er en erfaren underviser og facilitator. Som udviklingskonsulent kommer du til at undervise på konfliktforebyggelse, som er et vigtigt område i forhold til forebyggelse og nedbringelse af tvang og arbejdsskader i Region Nordjylland. Derudover er der mulighed for undervisning inden for andre psykiatrispecifikke områder afhængig af faglighed. Det er vigtigt, at du kan lide at undervise, og at du er god til at facilitere læringsprocesser. Du skal være kreativ i dine undervisningsmetoder og gerne have kendskab til anvendelse af digitale læringsmetoder
 • Du har kendskab til teori og praksis indenfor konfliktforebyggelse i en psykiatrisk kontekst eller interesse heri
 • Du har stærke analytiske kompetencer. Du vil løbende skulle løse forskellige ad hoc projekter og opgaver af større og mindre karakter inden for HR- og kompetenceudviklingsområdet. Det er derfor vigtigt, at du kan tilegne dig kompliceret fagstof, udarbejde rapporter, lave undersøgelsesdesign, sekretariatsbetjene m.m.
 Derudover forventer vi, at:                                                                                           
 • Du har en relevant, akademisk uddannelse på kandidatniveau eller relevant sundhedsfaglig uddannelse på master- eller kandidatniveau
 • Du har gennemslagskraft og tør gå forrest
 • Du er kreativ og dynamisk og kan hurtigt få omsat ideer til handling
 • Du har en god menneskelig forståelse og indsigt
 • Du trives med både udviklings- og driftsopgaver
 • Du er fleksibel både i forhold til opgaver og opgaveløsning
   Til gengæld kan vi tilbyde dig
 • Et afvekslende job hvor du i høj grad selv er med til at definere dine opgaver og ansvar
 • Gode muligheder for indflydelse på opgaveløsningen
 • Gode kompetenceudviklingsmuligheder
Vi glæder os til at høre fra dig
Synes du ovenstående lyder spændende, så er vi meget interesseret i at høre din motivation for at arbejde med de beskrevne opgaver, og hvordan dine kompetencer og erfaring matcher opgaverne. 

Vi skal modtage din ansøgning senest den 2. juli 2020. Spørgsmål til stillingen kan rettes til teamleder Helle M. Knudsen på telefonnummer 61340910 eller til udviklingskonsulent og klinisk uddannelseskoordinator Janni Lausten Carlsen telefonnummer 20546670. 
 
Der forventes afholdt ansættelsessamtaler den 7. juli 2020.
 
Der vil i forbindelse med undervisningsopgaver forekomme rejseaktivitet inden for regionen. Kørekort er et krav.
 
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til relevant overenskomst.
 
Lidt om Team for HR og Arbejdsmiljø
HR og Arbejdsmiljø er en del af Psykiatriledelsens stab, hvor der i alt arbejder 22 personer. Teamet understøtter Psykiatriens to klinikker og Psykiatriledelse med planlægning, udvikling og drift af opgaver inden for HR- og arbejdsmiljøområdet. Derudover varetager teamet Psykiatriens centrale kompetenceudviklingsaktiviteter til klinisk personale. Vi er et team på 8 personer med forskellige faglige baggrunde.