Region Nordjylland

Autismespektrumforstyrrelser - Sødisbakke

Havndalvej 7-9, 9550 Mariager

Medarbejdere til Skovbo, Sødisbakke

Pædagoger, social- og sundhedsassistenter og - hjælpere.

Er du et engageret menneske?

Brænder du for specialområdet? Har du tidligere, eller kan du se dig selv arbejde med voksne, udviklingshæmning og autisme? Kan du arbejde ansvarsbevidst og struktureret? Og værdsætter du et arbejdsfællesskab, der vægter faglighed, professionalitet og etik? Så er du måske vores nye kollega!
 
Hvad forventer vi af dig?

Struktur: Vi søger lige præcis dig, der sætter pris på at arbejde struktureret og som gerne vil gøre en forskel.

Du udfører velovervejet socialpædagogik: På Skovbo er der fire afsnit, med 29 beboere, der hver især har deres særlige ressourcer og udfordringer i livet. Mange af beboerne på Skovbo har en diagnose inden for autismespektrumforstyrrelser, sammen med en betydelig og varig nedsat funktionsevne, så de har behov for velovervejet socialpædagogik. Der arbejdes aktuelt med en organisatorisk ændring, så tilbuddet fremadrettet kommer til at bestå af tre afsnit med 24 beboere.

Du kan arbejde metodisk: Du skal hjælpe beboerne med at strukturere og overskueliggøre hver eneste dag, aktivitet og rutine, så livet fyldes med tryghed, nærvær og mening. Du skal kunne planlægge, forudse, skabe overblik og tænke flere skridt frem i alle hverdagens facetter omkring den enkelte beboer.  

Du har opmærksomme øjne. Du er opsøgende, når det gælder om at lytte til og se med blide øjne på vores beboere. Vi arbejder med Gentle Teaching, hvor vi bruger os selv som værktøj i mødet med beboerne.

Du er klar til at lære nyt: Du vil deltage engageret i relevante kurser og uddannelsesforløb, faglig supervision og personalemøder.


Hvad kommer du til at opleve på dit arbejde?
 
Du vil blive udfordret fagligt og personligt i det pædagogiske speciale. Mennesker med udviklingshæmning og diagnoser inden for ASF er ofte udfordrede i overgange. Derfor vil arbejdsgangen tale ind til dit ansvar, evne og parathed til ændring og omstilling.
Du vil blive omgivet af fagligt engagerede og hjertevarme kollegaer. Vi er en personalegruppe, der er på arbejde for at gøre en forskel. Vi har forventninger i forhold til hinanden!
Du vil have timer, hvor du i forpligtende samarbejde med resten af dit team udarbejder individuelle handleplaner, justerer strukturbeskrivelser, planlægger aktiviteter og målretter forebyggelsen af problemskabende adfærd. Du vil skulle arbejde med udvikling og nytænkning, for den enkelte beboer.
 
Praktisk information
 
Du vil i første periode af din ansættelse være tilknyttet én af Skovbos tre enheder Hver enhed ledes af en afdelingsleder. Når du, efter en periode, oplever at være kendt med husets struktur, praksis og pædagogiske tilgange, prioriterer vi, at der arbejdes på tværs og at hele tilbuddet samarbejder som en enhed.  
Arbejdsdagene på Skovbo er hovedsageligt delt i dag, aften og nat. En dag vil ligge i tidsrummet 7-15, en aften 14-22 og en nat 22-07.05. Ved enkelte pædagogiske opgaver arbejdes der med gennemgående arbejdsdage, der ligger i tidsrummet 07-22. Arbejdstiden er skiftende mellem dag- og aftenarbejde, samt arbejde hver anden weekend.

 
Udsagn fra to kollegaer, om hvordan det opleves at være en del af tilbuddet, Skovbo:

Vi brænder for og har erfaring med at skabe nærvær og relation. Vi udfører alle opgaver for beboeren, lige fra nærvær og omsorg, dokumentation af den pædagogiske- og sundhedsfaglige indsats, planer og mål for livet og pårørendesamarbejde. Vi arbejder med angstfuld, selvskadende og udadrettet adfærd vha. low arousal og konfliktnedtrapning. Vi går op i at trække i samme retning og arbejde som en helhed på Skovbo.  Vi oplever at vi har gode muligheder for udvikling, både personligt og fagligt. I vores arbejde med Gentle Teaching skaber vi et miljø, med fokus på nærvær i den enkelte relation.    

Vigtige datoer og kontakt:

Stillingerne er på 30-37 timer ugentligt.
Ansøgningsfrist den 9. august 2020, men send din ansøgning hurtigst muligt, da der løbende vil blive afholdt samtaler.
Tiltrædelse er hurtigst muligt, eller efter aftale.
Ønsker du uddybende information, kan du kontakte afdelingslederne herunder:
 
 
Mette Rosenkilde
Mobil 92 43 91 92
Tlf. 97 64 57 45
metros@rn.dk
 
Christina Mosehøj Bager
Mobil. 24918229
Tlf. 97645739
christina.bager@rn.dk
 
Iben Thygesen
Mobil 24 79 46 74
Tlf. 97 64 57 37
ibth@rn.dk
 

 ___________________________________________________________________________________
Om Området for Voksne med Udviklingshæmning - Sødisbakke.

Sødisbakke er et specialpædagogisk bo- og aktivitetstilbud i Specialsektoren under Region Nordjylland, der består af otte specialiserede botilbud, dagtilbud og en række serviceafdelinger. Sødisbakke udbyder 131 døgnpladser. På Sødisbakke har vi en målsætning om at være en dynamisk organisation. Vi fordeler mest muligt ansvar og opgaver ud til fagpersonerne på vores otte tilbud, fordi det er vores ambition, at alle opgaver udføres så tæt på den enkelte beboer som muligt. Vores decentrale struktur skal sikre, at der skabes tværfaglig dialog og samarbejde mellem medarbejderne på afdelingerne, så opgaverne løses på en reflekteret og helhedsorienteret baggrund. Vi tilbyder beboerne et sammenhængende bo,- arbejds- og aktiveringstilbud, hvor de får mulighed for at opretholde en så selvstændig og aktiv livsførelse som muligt, og vi tager højde for den enkelte beboers individuelle ønsker for eget liv og udvikling. På Sødisbakke arbejder vi målrettet med at fremme nærvær og forebygge fravær.
Læs, se og hør mere om Sødisbakke på vores hjemmeside www.sodisbakke.rn.dk, i filmen ”I Kærlige Hænder” på www.youtube.com, eller ved at lytte til Vores podcasts ”Specialpædagogiske Eftertanker”.


 • Fakta

 • Arbejdssted
  Specialsektoren
 • Kontaktperson
  Jani Rønnow Thaier
 • Adresse
  Havndalvej 7-9, 9550 Mariager
 • Stillingstyper
  Social- og sundhedsassistent, Social- og sundhedshjælper
 • Ansættelsesform
  Fast ansættelse
 • Ugentlig arbejdstid
  Fuld tid
 • Ansættelsens start
  01-09-2020
 • Regionens jobnr.
  7351
 • Quick-nr.
  393254
 • Ansøgningsfrist
  09-08-2020


Søg jobbet
 • Fakta

 • Arbejdssted
  Specialsektoren
 • Adresse
  Havndalvej 7-9, 9550 Mariager
 • Kontaktperson
  Jani Rønnow Thaier
 • Stillingstyper
  Social- og sundhedsassistent & Social- og sundhedshjælper
 • Ansættelsesform
  Fast ansættelse
 • Ugentlig arbejdstid
  Fuld tid
 • Ansættelsens start
  01-09-2020
 • Regionens jobnr.
  7351
 • Quick-nr.
  393254
 • Ansøgningsfrist
  09-08-2020

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Del jobbet "Medarbejdere til Skovbo, Sødisbakke"

×

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.