Jobbet "Bioanalytiker/radiograf/sygeplejerske til Klinik for Klinisk Fysiologi, Nuklearmedicin og PET, Rigshospitalet" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Blegdamsvej 9, 2100 København Ø

Dit næste skridt

Har du lyst til at arbejde på en spændende afdeling med et højt fagligt niveau, hvor målet er at give patienten den bedst mulige undersøgelse?

I Klinik for Klinisk Fysiologi, Nuklearmedicin og PET er der en fuldtidsstilling uden weekendvagter ledig i KF-sektionen.

Vi tilbyder et afvekslende og fagligt udviklende job i en stor velfungerende sektion med ca. 60 medarbejdere bestående af bioanalytikere, radiografer, sekretærer, læger, kemikere og fysikere. Vores mål er at give patienterne de bedst mulige undersøgelser.

Vi tilbyder et afvekslende job med patientundersøgelser på gammakameraer, DXA-, SPECT- , SPECT/CT- og  PET/CT- scannere, lungefunktionsudstyr, samt fremstilling af radioaktive lægemidler og GFR-målinger. Derudover udfører vi behandlinger med radioaktive lægemidler.

Klinikken udfører komplicerede og specialiserede undersøgelser/ behandlinger, hvor du vil arbejde tæt sammen med andre faggrupper på et fagligt højt niveau.

Hverdagen er spændende, her er travlt og ikke to dage er ens. Du skal derfor være indstillet på at have mange bolde i luften og være i læring og udvikling konstant. Vi har behov for, at du samtidig kan arbejde disciplineret, stabilt og kvalitetsbevidst.

Afdelingen lægger vægt på et godt arbejdsmiljø, kommunikation og samarbejde. Vi søger en medarbejder der vil indgå konstruktivt i dette arbejde. Du er en holdspiller, tålmodig og hjælpsom og så sætter du en ære i at gøre dine kolleger gode.

Du skal være indstillet på tæt patientkontakt og være servicemindet overfor patienter og pårørende. Desuden skal du have gode IT-egenskaber og flair for at arbejde med teknisk udstyr.

Du skal være uddannet bioanalytiker, radiograf eller sygeplejerske. Kendskab til specialet vil være en fordel, men ikke en forudsætning, da oplæring og undervisning vil blive tilrettelagt efter dine kvalifikationer.

Løn -og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område indgået mellem Regionernes lønnings- og takstnævn og Sundhedskartellet.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Stillingen er til besættelse 1. oktober 2020 eller snarest muligt herefter.

Ansøgningsfrist: mandag den 10. august 2020, samtaler afholdes i uge 34.

Ansøgning incl. CV, relevante oplysninger samt autorisation oploades via linket i opslaget.

For yderligere information kontakt afdelingsbioanalytiker Ida Kjær Robsøe, tlf. 3545 9503.

Alder, nationalitet og køn er underordnet.