Jobbet "Bioanalytiker eller medarbejder med anden sundhedsfaglig uddannelse til Vikariat på Klinisk Biokemisk afdeling Nykøbing F" er udløbet

Region Sjælland

Region Sjælland

Fjordvej 15, 4800 Nykøbing F

Dit næste skridt
 

Bioanalytiker eller medarbejder med anden relevant sundhedsfaglig uddannelse til blodprøver og Ekg på Klinisk biokemisk afd. Nykøbing F Sygehus

I forbindelse med afvikling af ventelister efter Covid 19 får vi brug for ekstra hænder i vores ambulatorie. Vi søger derfor 1 bioanalytiker eller person med anden relevant sundhedsfaglig uddannelse til blodprøver og Ekg på både børn og voksne.

Stillingen er på 37 timer ugentlig, og er tidsbegrænset og til besættelse i perioden d. 1. august 2020 eller snarest derefter og indtil d. 31. december 2020.

Stillingen er vagtfri.

Mødetid er planlagt mandag til torsdag er kl 9.00 -16.30, fredag 7.30 – 15.00, men der kan ske mindre justeringer i løbet af perioden afhængig af venteliste afviklingsbehovet.

 

Dine opgaver vil være prøvetagning og Ekg i vores ambulatorium i Nykøbing F.

 

Vi kan tilbyde dig en arbejdsplads hvor:

  • Vi har et introduktions program og en mentorordning til alle nyansatte
  • Vi lægger stor vægt på et godt arbejdsmiljø – både fysisk og psykisk
  • Vi har fokus på kompetenceudvikling og uddelegering af ansvar
  • Vi alle er ansvarlige for at oplære nyt personale og studerende i praktisk arbejde

 

Vi har derfor brug for, at du er uddannet bioanalytiker eller har en anden sundhedsfaglig uddannelse – gerne med erfaring i blodprøvetagning.

Vi forventer at, du er glad for patientkontakt og vil vægte et godt samarbejde med vores brugere højt. Vi er med i hele forløbet fra blodprøven tages til svaret afgives, derfor vil vi gerne have, at du er service og kvalitetsbevidst.

 

Fakta om afdelingen

Afsnittet i Nykøbing F er en del af Klinisk Biokemisk afd., Næstved-Slagelse-Nykøbing Sygehus og har ca. 60 medarbejdere fordelt på bioanalytikere og laboranter. Afsnittet har også 3 decentrale prøvetagninger i hhv Nakskov, Vordingborg og Stege

 

Klinisk biokemisk afdeling er akkrediteret efter standarden ISO 15189.

 

Løn- og ansættelsesvilkår:

Løn i henhold til gældende overenskomst, samt principperne om Ny Løn. 

 

Yderligere oplysninger samt stillingsprofil

Hvis ovenstående har vakt din interesse og du har fået lyst til at høre mere om stillingen og dine kommende kollegaer, er du velkommen til at kontakte ledende bioanalytiker Gitte Lund Jensen tlf. 56 51 57 07 eller email: glj@regionsjaelland.dk

 

Ansøgningsfrist:

Den 5. juli 2020.

Ansøgning bedes vedlagt CV, relevante eksamenspapirer og evt. referencer  

 

Samtaler:

Vi forventer, at samtaler finder sted d. 8. juli 2020.

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse 
Vi har viljen til at blive bedre hver dag

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse er både et akut- og specialsygehus. Vi er ambitiøse og modige, og vi har viljen til at blive endnu bedre – hver dag. Vi ønsker at tiltrække de bedste medarbejdere, der tør tænke nyt og anderledes i hverdagen til patientens bedste.
Stærk faglighed og udvikling skal sikre god og ensartet høj kvalitet i behandlingen døgnet rundt. Vi skaber forbedringer og nye løsninger i fællesskab. Vi lægger vægt på datadrevet og synlig ledelse og tilsigter en uformel og uhøjtidelig omgangstone baseret på gensidig tillid mellem leder og medarbejder. Vi prioriterer uddannelse, forskning og udvikling, fordi vi mener, at faglighed er afgørende for at nå vores mål.
På Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse gør vi os umage med at skabe en udviklende og spændende arbejdsplads, og vi arbejder for at være Region Sjællands bedste uddannelsessted.

Dit behov – vores fælles opgave