Jobbet "Teamleder til Kvalitets- og forbedringsafdelingen i Region Hovedstadens Psykiatri" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Kristineberg 3, 2100 København Ø

Dit næste skridt

Er du en erfaren leder, og vil du være med til at skabe en endnu bedre integration mellem kvalitets- og forbedringsarbejdet i Region Hovedstadens Psykiatri? Så har vi stillingen til dig!

Til at skabe et tæt samarbejde mellem vores engagerede og specialiserede medarbejdere i en for nylig omstruktureret Kvalitets- og forbedringsafdeling, leder vi lige nu efter en erfaren teamleder med et bredt kendskab til psykiatrien og vores kvalitets- og forbedringsarbejde.
 

Din rolle som teamleder - Et samlet fokus på kvalitets- og forbedringsarbejdet

Afdelingens kerneopgave er at hjælpe vores ledere i klinikken med at levere den bedst mulige kvalitet til vores patienter. Som teamleder får du derfor ansvaret for drift og udvikling af kvalitetsarbejdet, ved brug af forbedringsarbejdets metoder og værktøjer. Du er med til at sikre, at vi arbejder ud fra gældende vejledninger og retningslinjer og med et ”start til slut ”-ansvar, hvor vi følger opgaverne til dørs samt sikrer en god og meningsfuld implementering.

I afdelingen er det vores mål at integrere kvalitets- og forbedringsarbejdets metoder og værktøjer. Så vi kan forsætte den positive udvikling med at skabe systematisk værdi for vores patienter. Det fordrer, at du som leder får ansvaret for at videreudvikle afdelingens kerneprocesser.

Du får ledelsesansvaret for 7-9 kompetente medarbejdere med meget forskellige baggrunde og ansvarsområder. I din rolle som teamleder kommer du derfor til at lede og styre en bred portefølje af arbejdsopgaver, som spænder lige fra store udviklingsopgaver til de daglige driftsopgaver.
 

Dine arbejdsopgaver

Opgaverne som teamleder er mangeartet. Udover din ledelsesrolle vil du også få egne opgaver og projekter. Mere præcist vil din hverdag f.eks. indebære følgende:

 • drift og styring af opgaver indenfor forbedrings- og kvalitetsområdet herunder patientsikkerhed
 • at holde overblik over igangsatte indsatser og projekter samt sikre fremdrift og rapportering  
 • betjening af direktionen i forbindelse med sagsbehandling og besvarelse af spørgsmål fra centrene vedrørende vores ansvarsområder
 • udfærdigelse og kvalificering af patientforløbsbeskrivelser og kliniske vejledninger, så det giver mening i praksis
 • kompetenceudvikling af afdelingens medarbejdere så det understøtter vores kerneopgaver
   

Vi tilbyder

 • Faglig indflydelse
  Du er med fra start. Som en del af Kvalitets- og forbedringsafdelingen er du med til at udvælge og komme med ideer til, hvad vores udviklingsfokus skal være, samt hvordan du med din erfaring tænker, at implementering vil fungere i praksis.
   
 • Organisatorisk viden og erfaring på tværs af hospitalet
  Som teamleder i Kvalitets- og forbedringsafdelingen får du mulighed for at udvikle din organisatoriske forståelse og ledelsesmæssige erfaring. Du får en større indsigt i hospitalet som helhed, de politiske problemstillinger og samarbejdet med kliniske kollegaer.
   
 • Et tværfagligt fokus på udvikling og kvalitetssikring
  Vi tilbyder et professionelt miljø, hvor alle faggrupper byder ind med deres perspektiv, viden og ekspertise. Vi har et stort fokus på at tænke og handle ud fra helheden. Herunder indtænke hele patientens situation i arbejdet med behandling. Derfor har det tværfaglige samarbejde stor betydning for vores udviklingsarbejde.
   

Kvalifikationer

For at blive taget i betragtning til stillingen skal du være en erfaren leder med et solidt kendskab til psykiatriens organisering, processer samt kvalitets- og forbedringsarbejde. Vi ser også gerne, at du har en bred erfaring indenfor psykiatriens forskellige tilbud (f.eks. ambulant og døgnafsnit). Du har en relevant sundhedsfaglig uddannelse.

Synes du, at ovenstående lyder spændende, så vil vi glæde os til at læse din ansøgning. Har du nogen spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om stillingen, er du også mere end velkommen til at kontakte leder af Kvalitets- og forbedringsafdelingen Jens Normand på 20 27 95 37.
 

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er en fuldtidsansættelse med tiltrædelse pr. 1. oktober 2020 eller efter aftale.

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst. Vi er indstillet på at forhandle tillæg, der passer til dine kvalifikationer.
 

Ansøgningsproces

Søg via linket på siden senest d. 12. august 2020. Du bedes uploade CV sammen med din motiverede ansøgning. Vi forventer at afholde samtaler d. 24. og 26. august 2020.
 

I Region Hovedstadens Psykiatri ønsker vi et sikkert og sundt arbejdsmiljø, der bidrager til, at alle medarbejdere får de bedste betingelser for at udvikle sig og trives. I den forbindelse tilbyder vi røgfrie arbejdspladser, et tværfagligt læringsmiljø og spændende karriereveje.

Læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på  "Job i Psykiatrien".