Jobbet "Timeafløsere til medicinsk afdeling søges" er udløbet

Region Sjælland

Region Sjælland

Fælledvej 2 F, 4200 Slagelse

Dit næste skridt
 

 

Vil du have mere erfaring i det medicinske speciale, arbejde sammen med engagerede kollegaer og arbejde når DU vil?

Så er det dig vi glæder os til at høre fra!

Vi er en medicinsk mave og tarm afdeling og har en rigtig spændende og alsidig patientgruppe; fra patienter med tarmbetændelse og sygdomme i leveren til patienter med ernæring og alkoholproblemer - både korte og lange forløb.

Vi er interesseret i dig, hvis du er i gang med en sundhedsfalig uddannelse eller måske allerede er sygeplejerske eller ssa.

Der er intet minimum krav til antal vagter pr mdr, bare du er mødestabil, glad og engageret i patienterne og faget.

Kontakt souschef dorthe drisgaard på dds@regionsjaelland.dk for mere info eller send en ansøgning.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse 
Vi har viljen til at blive bedre hver dag

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse er både et akut- og specialsygehus. Vi er ambitiøse og modige, og vi har viljen til at blive endnu bedre – hver dag. Vi ønsker at tiltrække de bedste medarbejdere, der tør tænke nyt og anderledes i hverdagen til patientens bedste.
Stærk faglighed og udvikling skal sikre god og ensartet høj kvalitet i behandlingen døgnet rundt. Vi skaber forbedringer og nye løsninger i fællesskab. Vi lægger vægt på datadrevet og synlig ledelse og tilsigter en uformel og uhøjtidelig omgangstone baseret på gensidig tillid mellem leder og medarbejder. Vi prioriterer uddannelse, forskning og udvikling, fordi vi mener, at faglighed er afgørende for at nå vores mål.
På Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse gør vi os umage med at skabe en udviklende og spændende arbejdsplads, og vi arbejder for at være Region Sjællands bedste uddannelsessted.

Dit behov – vores fælles opgave