Jobbet "Lægesekretær hos Urologisk Afdeling" er udløbet

Region Nordjylland

Nyre- og Urinvejskirurgi: Sekretariat

Reberbansgade 15, 9000 Aalborg

Dit næste skridt
Er du lægesekretæren, der smiler med stemmen? Elsker du at gribe bolde i luften og kan du lide at få puslespillet til at gå op? Så er det dig vi mangler!
Vi søger en ny kollega, der er engageret, ansvarsfuld og positiv. Du skal ligesom os vægte åbenhed, samarbejde, godt humør og et positivt arbejdsmiljø højt samt udvise stabilitet og effektivitet i opgaveløsningen.
Hos os vil du få dygtige kollegaer og et stærkt fællesskab med en åben og tillidsfuld kultur. Det skal være naturligt for dig at tage medansvar for andre opgaver end dine egne.
Vi løfter nemlig i flok, og gør det med et smil.
Du kommer til at indgå i et tæt samarbejde med erfarne kollegaer, og det er helt afgørende for den fælles succes, at du bidrager aktivt til et godt arbejdsmiljø. Sekretariatet er opdelt i faglige teams for at sikre høj faglighed, samtidig med at arbejdet i sekretariatet er præget af teamwork, hvor vi sammen kommer i mål.


Din nye dagligdag:
Stillingen er sammensat af en bred vifte af de administrative opgaver, der varetages af lægesekretærer.
Af dem kan der nævnes daglige rutineprægede opgaver som indkaldelse af patienter, rekvirering af scanninger og blodprøver, patientregistrering af både udredningsret, behandlingsgaranti og kræftpakkeforløb, skrivning af notater både for sengeafdelingen, operationsafsnittet og ambulatoriet, patientkoordinering via telefon med patienter, kollager og samarbejdspartnere.
Lidt mere specifikt vil du blive en del af vores visitationsteam, der håndterer henvisninger, som vi modtager både internt og eksternt samt fra Færøerne.
Vi sætter pris på fleksibilitet og åbenhed overfor både daglige rutineprægede opgaver og nye opgaver – ligesom en kvalitetsbevidst, positiv og smidig tilgang til arbejdet, hvor også det tværfaglige samarbejde er væsentligt.
 
Vi tilbyder:
Et godt tværfagligt samarbejde, hvor du er en væsentlig medspiller med patientforløbene som omdrejningspunkt.
Herudover tilbyder vi:
 • En sekretærgruppe, der sparrer, støtter og hjælper hinanden
 • En afvekslende arbejdsdag i et uformelt miljø med fokus på trivsel
 • Et spændende fagområde i rivende udvikling
 • Vi vægter inddragelse, medindflydelse og ansvar
 • Åbenhed for initiativ og gode ideer
 • Vi stræber efter høj kvalitet og produktivitet i et rart arbejdsmiljø
 • Tæt ledelsesmæssig sparring
  Du bliver en del af et fællessekretariat bestående af 17 engagerede lægesekretærer, en elev og en ledende lægesekretær fordelt på matriklen Sygehus Nord.
   
  Kan du nikke ja til at:
 • Du er uddannet lægesekretær
 • Du er anerkendende i din tilgang til såvel patienter, kolleger og samarbejdspartnere
 • Du har viden om gældende patientrettigheder samt registreringspraksis
 • Du er omstillingsparat og positiv over for forandringer
 • Du har et godt overblik i travle situationer
 • Du har gode sociale kompetencer og et smil på læben
   
  Hvis ja ser vi frem til at høre fra dig.
  Din arbejdstid vi være 37 timer ugentligt fordelt på skiftende arbejdstider.
  Der er tale om en ansættelse i et vikariat på 14 måneder med mulighed for fastansættelse med start den 01. oktober eller efter aftale.
   
  Din ansøgning
  Hvis du er blevet nysgerrig og vil vide mere om os og om stillingen, så er du velkommen til at kontakte ledende lægesekretær Susanne Hejlesen på tlf. 30 66 29 54 eller via mail s.hejlesen@rn.dk.

  Din ansøgning skal indeholde opdaterede oplysninger om uddannelse og erhvervserfaring og skal være os i hænde elektronisk senest 24.08.2020.

  Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst (HK). Kontakt eventuelt Maria Stausholm Fisker mastf@rn.dk, FTR for lægesekretærerne på Aalborg Universitetshospital.