Jobbet "Afdelingssygeplejerske med viden om patienter med dobbeltdiagnoser eller viden om misbrugsbehandling søges til vores gastromedicinske sengeafsnit 04-4 på Holbæk Sygehus #Pladstildig" er udløbet

Region Sjælland

Region Sjælland

Smedelundsgade 60, 4300 Holbæk

Dit næste skridt

Har du ledelseserfaring og lyst til at være vores nye afdelingssygeplejerske på gastromedicinsk sengeafsnit 04-4, så er det dig vi søger.
Vi kan tilbyde et spændende og udfordrende lederjob i en afdeling med fokus på ledelse, kvalitet, udvikling, tværfagligt samarbejde og trivsel.

Afsnittes profil

På gastromedicinsk sengeafdeling behandler og plejer vi bl.a. patienter med leversygdomme.

Afsnittet har 20 sengepladser og arbejder med tildelt patientpleje, hvor den enkelte sygeplejerske i en typisk dagvagt har ansvaret for tre-fire patienter.

Vi har ofte kontakt med samfundets marginaliserede borgere, og det er derfor nødvendigt at have et åbent sind og rum til de skæve eksistenser der er indlagt hos os. 

På gastromedicinsk skal du derfor være indstillet på, at der ikke er to dage der er ens.

 

Jobindhold

Som afdelingssygeplejerske indgår du i et tæt fagligt og ledelsesmæssigt samarbejde med den specialeansvarlige overlæge.

Herudover er der et tæt kollegialt samarbejde mellem afdelingens i alt 11 afdelingssygeplejersker og du vil fra ansættelsesstart få tilknyttet en ledelsesmentor.

I Medicinsk Afdeling har vi fokus på høj faglighed og den gode kommunikation, både til patienter og pårørende samt internt i forhold til tværfaglige kollegaer og eksternt i forhold til vores mange samarbejdspartnere.

Vi søger ikke nødvendigvis en specialist inden for det gastromedicinske speciale, men en leder der kan lede specialister.

Du vil få mulighed for at blive klogere på og udvikle dette somatiske område samtidig med at du kan bringe din viden fra andre specialer ind i arbejdet.

Din profil

 • Ledelseserfaring samt relevant videreuddannelse
 • Erfaring med patienter med dobbeltdiagnoser eller misbrugsbehandling
 • Klinisk sygeplejeerfaring og har fokus på kliniknær ledelse
 • Erfaring med udviklingsarbejde og forandringsprocesser, herunder kulturarbejde
 • Er samarbejdende og synlig på tværs af sengeafsnit
 • Er beslutningsdygtig, har naturlig gennemslagskraft og kan formidle budskaber klart
 • Har talent for at få hverdagen til at fungere tværfagligt med en synlig og inspirerende tilstedeværelse og en åben og respektfuld kommunikation
 • Kan medvirke til at skabe et godt læringsmiljø for medarbejdere og uddannelsessøgende med fokus på kompetenceudvikling og trivsel

Vi tilbyder dig

 • En stilling hvor du har mulighed for at sætte præg på afsnittet og understøtte det tværfaglige samarbejde i afsnittet og afdelingen
 • Et arbejdsmiljø, hvor vi lægger vægt på at have et højt fagligt niveau og en anerkendende kultur, hvor åbenhed, engagement og arbejdsglæde er nøgleord
 • En afdeling som er uddannelsessted for læger, sygeplejestuderende og SSA-elever
 • Støtte og vejledning til de daglige ledelsesopgaver

Afdelingen arbejder med sygeplejefaglig udvikling via bl.a. skills-træning. Derudover vægtes det gode arbejdsmiljø højt.

Vi håber, du er blevet inspireret til at søge stillingen og at du vil sende en motiveret ansøgning til os. Har du lyst til at høre mere om stillingen eller komme på et uforpligtende besøg og en kop kaffe, så er du mere end velkommen til at kontakte Medicinsk Afdeling på tlf. 59 48 46 48.

Ansættelsessamtaler finder sted onsdag d. 26. august 2020.

Om Holbæk Sygehus

Holbæk Sygehus er en innovativ arbejdsplads med masser af muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi vil være førende i diagnostik og behandling af almene og hyppigt forekommende sygdomme, og vi har velfungerende forskningsmiljøer på disse områder.

Vi er et ambitiøst og veldrevet sygehus med en flad ledelsesstruktur – så vejen fra idé til handling er kort. Vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet. Du kan se mere om  job på Holbæk Sygehus her.