Jobbet "Lægesekretær til Dirstrktspsykiatrien i Greve - Køge (Greve) ved Psykiatrien Øst" er udløbet

Region Sjælland

Region Sjælland

Rådhusholmen 5, 2670 Greve

Dit næste skridt

Om stillingen:

Distriktspsykiatrien i Greve søger per 1. oktober 2020 en lægesekretær på 30 timer per uge.

 

Distriktspsykiatrien Greve er en del af Distriktspsykiatrien Greve-Køge, som er ét afsnit med fælles ledelse. Dette afsnit er en del af Psykiatrien Øst, Region Sjælland.

 

Distriktspsykiatrien i Greve ligger centralt placeret i Greve by, tæt ved S-togstationen og er også er let tilgængelig med bil. Der er gode, gratis parkeringsmuligheder.

 

Distriktspsykiatrien udreder og behandler fortrinsvis borgere som lider af psykoser, svære affektive lidelser, svære personlighedsforstyrrelser eller PTSD, hvor der er brug for en tværfaglig behandlingsindsats.

 

I Distriktspsykiatriens sekretariat er i alt ansat 2 lægesekretærer. Den øvrige personalegruppe består af læger, sygeplejersker og psykologer – i alt 11 personaler incl. afsnitsledelse.

 

Sekretariatet har en helt central opgave i vores Distriktspsykiatri og er i tæt samarbejde med hele behandlergruppen. Lægesekretæropgaven er omfattende og krævende. Størstedelen består i Sundhedsplatformens mange facetter med bl.a. gennemgang af arbejdslister, booking, skrivning af attester og erklæringer, komplekse registreringsopgaver, håndtering af interne og eksterne henvisninger, luge-betjening af patienter, telefonbetjening, varebestilling m.v.

 

Vi søger en veluddannet lægesekretær, der:

  • Er effektiv og initiativrig med trang til at gøre tingene ordentlig
  • Har et solidt kendskab til Sundhedsplatformen
  • Er engageret, nysgerrig og ikke lader sig slå ud over nye, komplekse opgaver
  • Der har talent for respektfuld kommunikation og samarbejde både overfor patienter og kollegaer

 

Vi tilbyder:

  • En udfordrende, travl og varieret arbejdsdag i et miljø præget af tæt samarbejde med øvrige sekretærer både inden for og uden for huset og ikke mindst med behandlergruppen
  • Både fælles- og lokal introduktion til alle væsentlige områder

 

Der kan læses mere om Psykiatrien i Region Sjælland og Psykiatrien Øst på www.regionsjaelland.dk

 

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen og måske et uforpligtende besøg i vores afsnit, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Jens Lysgaard Jørgensen på mail: jnjr@regionsjaelland.dk

 

Løn efter gældende overenskomst.

 

Psykiatrien i Region Sjælland indhenter straffeattest og børneattest ved alle nyansættelser ligesom vi under en evt. personlig samtale vil bede om 2 referencer fra ledere på tidligere arbejdspladser.

 

Psykiatrien Øst er røgfri for personale.

 

Ansøgningsfrist:

20. august 2020

 

Ansættelsessamtaler gennemføres i uge 35.

Om Psykiatrien
Psykiatrien Region Sjælland er en behandlingspsykiatri, der består af en række sengeafsnit og ambulante enheder rundt omkring i regionen. Vi varetager den psykiatriske forsknings-, uddannelses- og akutforpligtelse i Region Sjælland. Vi udvikler og formidler løbende en bred vifte af psykiatriske tilbud til regionens borgere.

Med ibrugtagning af det nye psykiatrisygehus i Slagelse i 2015 har Psykiatrien samlet sengeafsnit og specialiserede funktioner tre steder: Slagelse, Roskilde og Vordingborg. De ambulante enheder er placeret i de større byer i regionen.

Psykiatrisygehuset i Slagelse er et af Europas største og mest moderne sygehuse. I byggeriet er inddraget banebrydende elementer indenfor arkitektur, brugen af lys samt kunst og natur, der også har behandlingsmæssig betydning.