Jobbet "Lægesekretær ved Klinisk Onkologisk Afdeling, SUH, Næstved" er udløbet

Region Sjælland

Region Sjælland

Rådmandsengen 5, 4700 Næstved

Dit næste skridt
 

Vi søger en lægesekretær der har øje for det gode patientforløb og vil du bidrage positivt ind i en travl hverdag i vores afdelingen, så er du måske vores nye kollega i Næstved

Stillingen er på 37 timer ugentligt eller efter aftale og med besættelse snarest muligt.

Du skal være uddannet lægesekretær og brænde for de sundhedsadministrative opgaver samt have erfaring med Sundhedsplatformen.

 

Hvem er vi

Det onkologiske speciale er p.t. fordelt på 2 matrikler, Roskilde og Næstved og det palliative speciale er fordelt på 5 matrikler, Roskilde, Køge, Næstved, Slagelse og Nykøbing indtil den endelige sammenlægning og indflytning på Sjællands Universitetshospital i Køge. Vi er ca. 370 personaler ansat i afdelingen.

Afdelingen har stort fokus på inddragelse af patienternes ønsker og behov, sætter det tværfaglige samarbejde meget højt i hverdagen, samtidig med at vi ønsker at yde faglig kvalitet i et arbejdsmiljø præget af tillid, respekt og arbejdsglæde.

Vi er 27 dygtige og professionelle lægesekretærer ansat i det onkologiske speciale, hvoraf 13 lægesekretærer arbejder i Roskilde og 14 lægesekretærer arbejder i Næstved. Alle arbejder i diagnoserelaterede teams, der går på tværs i afdelingen.

Vi arbejder ud fra et forudsigeligt, veltilrettelagt arbejdsskema med velbeskrevne opgaver og funktioner.

Lægesekretærerne arbejder målrettet og professionelt med klinisk sundhedsadministrative opgaver af høj faglig kvalitet ift. henvisning, planlægning, indkaldelser og koordinering af det gode patientforløb. Lægesekretærerne sikrer sammenhængende og accelererede patientforløb, og er medansvarlige for planlægning og afvikling af de ugentlige multidiciplinære konferencer (MDT-konferencer).

Af andre opgaver kan nævnes callcenter, receptionsbetjening og registrering af ydelser.  

Vi søger en kompetent og mødestabil kollega, som vil bidrage med et positivt engagement lige som vi sætter pris på fleksibilitet og åbenhed overfor både daglige rutineprægede opgaver og nye opgaver.

Det er vigtigt for os at du brænder for lægesekretærfaget og har lyst til at være med til at udvikle vores arbejdsgange.

 

Vi forventer, at du har/vil

 • Kompetencer og forståelse i bearbejdning af kræftpakker og maksimale ventetider

 • Brænde for team- og fællesskabsånd

 • Bidrage med engagement, begejstring, ansvar og interesse

 • Et godt overblik og kan bevare roen i pressede situationer

 • Et godt humør selv om der er travlhed

 • Evner at kommunikere på en anerkendende og empatisk måde

 

 

Vi tilbyder dig

 • Individuelt planlagt introduktion med en tilknyttet mentor

 • En travl og professionel arbejdsplads med optimal patientbehandling i et vigtigt og meningsfuldt speciale

 • Inspirerende hverdag hvor du er med til at gøre en forskel for patienterne

 • Et godt tværfagligt samarbejde

 • Lægesekretær-superbruger der tilbyder individuel læring og sparring i Sundhedsplatformen

 • Veltilrettelagte og beskrevne arbejdsgange samt højt fagligt niveau

 

Se omkring lægesekretærernes arbejdsopgaver på Sjællands Universitetshospital, SUH:

https://vimeo.com/356129986/1a318669a5

 

 

Har du spørgsmål til stillingen eller kunne du tænke dig at besøge vores afdeling, er du velkommen til at kontakte ledende lægesekretær Djoan Jakobsen tlf. 4732 4903 eller på mail dhja@regionsjaelland.dk

 

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh

Se film om Sjællands Universitetshospital: