Jobbet "Overlæge/afdelingslæge til alloplastiksektionen" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Dyrehavevej 29, 3400 Hillerød

Dit næste skridt

GENOPSLAG
Alloplastiksektionen på Nordsjællands Hospital, Hillerød søger en overlæge/afdelingslæge pr 1/10-20 eller snarest derefter.  
Der er ansat 7 speciallæger i sektionen, som udfører primære samt revisionsalloplastik i hofte- og knæled samt artroskopi af knæled, hvoraf en del foregår i dagkirurgisk afdeling. 
Overlægen bliver tilknyttet alloplastiksektionen, hvor lægen skal indgå i teamsamarbejde med de øvrige speciallæger. Arbejdsområdet består i operationer, ambulatorie samt stuegang. Overlægen deltager desuden i afdelingens øvrige funktioner.
Vi søger en speciallæge med erfaring og med interesse for udvikling af alloplastik kirurgien. Det vil være en fordel hvis ansøgeren desuden er fortrolig med artroskopi af knæled. Der vil ske oplæring i revisionsalloplastik kirurgi.

Nordsjællands Hospital i Hillerød er akuthospital i planområde nord i Region Hovedstaden. Ortopædkirurgisk Afdeling i Hillerød varetager den ortopædkirurgiske behandling i Planområde Nord og omfatter traumatologi, alloplastik kirurgi, håndkirurgi, børneortopædi, fod/ankel kirurgi, idrætskirurgi og skulder/albue kirurgi.  

Stillingen er forbundet med vagt på den Ortopædkirurgiske afdeling i Hillerød, individuel indplacering efter aftale og kvalifikationer. Det forventes, at ansøgeren deltager i vedligeholdelse og udvikling af fagområdet, den videnskabelige aktivitet samt præ- og postgraduat uddannelse. Stillingen ved alloplastik sektion, Ortopædkirurgisk Afdeling, Nordsjællands hospital i Hillerød, er ledig til besættelse pr. 1. november 2020 eller efter aftale.  

Ansøgeren skal være speciallæge i ortopædisk kirurgi. 
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. 

​Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Ledende overlæge Leif Berner Hansen telefon 48 29 36 00 / e-mail leif.berner.hansen@regionh.dk 

​Ansøgningen vedlægges kopi af speciallægeautorisation og curriculum vitæ.  

Ansøgning inkl. bilag via nedenstående link 

​Ansøgningsfrist: 25. september 2020 kl. 10.00
Samtaler forventes at blive afholdt onsdag d. 30. september