Jobbet "Lægesekretær søges til barselsvikariat i hjertemedicinsk ambulatorium, Medicinsk Afdeling, Holbæk Sygehus #Pladstildig" er udløbet

Region Sjælland

Region Sjælland

Smedelundsgade 60, 4300 Holbæk

Dit næste skridt

Vi søger lægesekretær til barselsvikariat 37 t/uge eller efter aftale til hjertemedicinsk ambulatorium.

I hjertemedicinsk ambulatorium er der travle arbejdsdage med stort patient flow og mange forskellige patientforløb og arbejdsopgaver. Opgaverne er klassiske lægesekretæropgaver og nye opgaver eksempelvis i forhold til kvalitetssikring og udvikling/koordinering af forløb. Vi har fokus på arbejdsgange i forhold til LPR3 og Sundhedsplatformen.

Lægesekretærgruppen består af 8 lægesekretærer og der er et tæt tværfagligt samarbejde med øvrige personalegrupper.

Det er nødvendigt:

 • At du er uddannet lægesekretær

 • At du kan arbejde selvstændigt, tage ansvar og prioritere opgaver

 • At du kan samarbejde som en del af vores positive team

 • At du udviklingsorienteret i forhold til nuværende og fremtidige opgaver

   

  Hjertemedicinsk ambulatorium er en del af Medicinsk Afdeling, hvor vi har fokus på kvalitet og professionalisme i forhold til vores patienter.

  I Medicinsk Afdeling er vi 50 lægesekretærer. Vi har fælles møder og fælles undervisning, vi har et velfungerende superbrugerteam og samarbejder ofte på tværs af specialerne. Vi har fokus på udvikling af lægesekretærfaget i forhold til nye opgaver og arbejdsformer.

   

   

Om Holbæk Sygehus

Holbæk Sygehus er en innovativ arbejdsplads med masser af muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi vil være førende i diagnostik og behandling af almene og hyppigt forekommende sygdomme, og vi har velfungerende forskningsmiljøer på disse områder.

Vi er et ambitiøst og veldrevet sygehus med en flad ledelsesstruktur – så vejen fra idé til handling er kort. Vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet. Du kan se mere om  job på Holbæk Sygehus her.