Jobbet "Kom og vær med til at gøre en forskel i indsatsen mod Covid-19" er udløbet

Region Syddanmark

Region Syddanmark

Sygehusvej 24, 6000 Kolding

Dit næste skridt

Vi søger personale til Podeklinikken i Kolding. Fuld tid eller mulighed for deltid.

Indsatsen mod Covid-19 fortsætter – Coronasmitten er som bekendt endnu ikke et overstået kapitel.

I den forbindelse søger vi et antal ansvarsbevidste og imødekommende podere. Vi søger podere både med og uden sundhedsfaglig baggrund. 

Podeklinikken
Podeklinikken i Kolding har kapacitet til at pode op mod 600 patienter, borgere eller medarbejdere. Her podes i gennemsnit 400-500 patienter dagligt. I weekenden lidt færre.

Vi poder personer med lette til moderate symptomer på Covid-19 samt patienter, der skal opereres, føde eller have lavet aerosol-dannende procedurer.

Oplæring: Vi hjælper dig i gang med opgaven
Selve podningerne tager udgangspunkt i en række instruktionsvideoer, du som ny medarbejder får lejlighed til at sætte dig grundigt ind i. Der er udarbejdet en grundig beskrivelse af arbejdsgangen, og erfaringen, er at man hurtigt mestre teknikken.

Din baggrund
Som person er du fleksibel og klar til at tage fat. Du er imødekommende og ansvarsbevidst. Måske har du en sundhedsfaglig baggrund som fx sygeplejerske, sosu-assistent, bioanalytiker, terapeut eller lignende. 

Arbejdsstedet
Det fysiske arbejdssted er aktuelt beliggende på parkeringspladsen ved Kolding Sygehus, men vil i løbet af efteråret flytte til anden beliggenhed i Kolding.  

Ansøgningsfrist
Ansøgningsfrist er 27/9. Send gerne din ansøgning hurtigt, da vi holder løbende ansøgningssamtaler. Du får besked senest en måned efter du har søgt. 

Løn- og arbejdsvilkår
Løn ifølge aftale med den forhandlingsberettigede faglige organisation. Åbningstiden i podeområdet er aktuelt fra kl. 08.00 – 18.00

Stillingerne ønskes besat  snarest muligt, stillingerne er foreløbig tidsbegrænset til d. 31.03.2021. Forlængelse kan komme på tale afhængig af behov og udvikling af COVID-19.

Yderligere oplysninger

Du er velkommen til at kontakte Lisbeth Ejskjær, daglig leder, podeklinikken, lisbeth.ejskjaer@rsyd.dk