Jobbet "Afdelingsbioanalytiker" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Dyrehavevej 29, 3400 Hillerød

Dit næste skridt

Afdelingsbioanalytiker til Billeddiagnostisk Afdeling på Nordsjællands Hospital

Da vores nuværende afdelingsbioanalytiker har søgt nye udfordringer, søger vi en afdelingsbioanalytiker til Klinisk Fysiologisk/Nuklearmedicinsk afsnit på Billeddiagnostisk Afdeling.

Afdelingen består af to specialer, der omfatter Diagnostisk Radiologi og Klinisk Fysiologi/Nuklearmedicin med ca. 170 engagerede medarbejdere, som sætter kvalitet, et godt arbejdsklima, humor og tværfagligt samarbejde i højsædet.

Afdelingen er uddannelsessted for bioanalytikere, radiografer og læger.

På Klinisk Fysiologisk afsnit er der ansat 21 bioanalytikere, 2 sygeplejersker, 3 lægesekretærer, 5 overlæger, 2 afdelingslæger samt 2 læger i uddannelsesstillinger. Til afdelingen er der knyttet en fysiker samt et serviceteam, der hjælper med rengøring og transport.

Klinisk Fysiologisk/Nuklearmedicinsk afsnits arbejdsområder er distal trykmåling, døgnblodtryksmåling, lungefunktionsundersøgelser, Ul-Doppler undersøgelser, fremstilling af radioaktive lægemidler og nuklearmedicinske undersøgelser, herunder SPECT/CT, radiojodbehandling, PET/CT og knogletæthedsmåling.

Der er ca. 70 patientbesøg pr. dag.

I samarbejde med den afsnitsansvarlige overlæge, udgør du som afdelingsbioanalytiker afsnitsledelsen, som skal sikre en høj, faglig kvalitet, samt et godt arbejdsmiljø for alle ansatte i afsnittet.

Dine daglige arbejdsopgaver vil være tilrettelæggelse af personalets arbejdsplan i samarbejde med den koordinerende bioanalytiker. Samt afholde MUS og planlægge kompetenceudvikling for den enkelte medarbejder. Desuden er der en del praktisk arbejde med planlægning af undersøgelsesprogram, kvalitet og patientsikkerhed, deltage i afsnittets forskellige former for projekter og løbende sikre forbedringer af patientforløbene. I 2024 forventes at Hospitalet flytter til helt nye rammer på Nyt Nordsjællands Hospital, hermed får du også indflydelse på, hvordan de nye flotte faciliteter tages i brug.

Vi ønsker en kandidat der:

 • er uddannet bioanalytiker med praktisk erfaring fra arbejdet med klinisk fysiologi og nuklearmedicin
 • har ledererfaring og brænder for god ledelse, faglig udvikling og personaleansvar
 • er både praktisk og teoretisk velfunderet og vi være med til at udvikle faget
 • kan samle, motivere og inspirere
 • er resultatorienteret og samtidig lægger stor vægt på at overholde de aftaler, du indgår
 • har gode kommunikationsevner, lydhørhed og et godt humør
 • har egenskaber, der gør, at du har let ved at tilegne dig kendskab til forskellige IT systemer
 • kan indgå i et tæt og loyalt samarbejde med den specialeansvarlige overlæge og den koordinerende bioanalytiker om den daglige planlægning.

Som person:

 • sætter du en ære i at udføre et godt arbejde, der altid lever op til korrekt kvalitet
 • arbejder du struktureret, systematisk og omhyggeligt
 • befinder du dig godt i at skulle indgå i et tæt samarbejde med en mindre gruppe, men kan også arbejde selvstændigt
 • er du flittig, ansvarsfuld, fleksibel og stabil
 • har du et godt humør og en positiv indstilling
 • skal du kunne håndtere flere opgaver på samme tid og bevare overblikket i pressede situationer samt overholde de fastsatte deadlines

Vi tilbyder et spændende job blandt gode kolleger. Du bliver en del af et krævende og omsorgsfuldt miljø, der bygger på integritet, information og tillid. Vi interesserer os for vores patienters behov og gør vores bedste for at sikre, at mennesker bliver behandlet ordentligt, retfærdigt og med respekt

Stillingen (fuldtid) ønskes besat den 1.november 2020, eller efter nærmere aftale. Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ledere på Sundhedskartellets område, mellem Sundhedskartellets parter. Du er velkommen til at komme på et uforpligtende besøg og se vores afdeling.

Ansøgningen:

Ansøgningsfristen er d. 21 september kl. 12. Der vil blive afholdt ansættelsessamtaler d. 24 september.

Indkaldelse til samtalerne vil foregå telefonisk. Har du lyst til og mod på at være med til at præge fremtiden i en moderne afdeling - så send din ansøgning.

Yderligere info
Hvis du ønsker yderligere info vedrørende stillingen er du velkommen til at kontakte konstitueret afdelingsbioanalytiker Tine Juul Svensson 4829 6393 - eller ledende overradiograf Peter Flensborg på tlf. 4829 4502 eller mobil. 3112 7026.

Du kan læse om Klinisk Fysiologisk Afsnit og Billeddiagnostisk Afdeling på hjemmesiden www.nordsjaellandshospital.dk/