Jobbet "Projektbioanalytiker til 2 årig stilling, Hæmatologisk Klinisk Forskningsenhed (HKFE)" er udløbet

Region Syddanmark

Region Syddanmark

Beriderbakken 4, 7100 Vejle

Dit næste skridt

Medicinsk Afdeling – det naturlige valg, patienten først 

Vi søger en projektbioanalytiker med lyst til at arbejde med praktiske og administrative opgaver i relation til kliniske forskningsprojekter i HKFE. Stillingen er tidsbegrænset i 2 år og er ledig fra 1. november 2020. Stillingen er på 37 timer pr. uge, ønsker du et lavere timetal kan vi aftale dette.

Afdelingen har et aktivt klinisk forskningsprogram, som er forankret i en klinisk forskningsenhed, HKFE, bemandet med fire projektsygeplejersker og en projektbioanalytiker. Da vi har travlt søger vi nu yderligere en projektbioanalytiker.

Hæmatologisk Afdeling deltager i flere kliniske forskningsprojekter såvel nationalt som internationalt.

Som projektbioanalytiker vil du sammen med afdelingens øvrige projektpersonale indgå i et tæt tværfagligt samarbejde med personalet i Hæmatologisk Ambulatorium og Hæmatologisk Sengeafsnit. 

Arbejdsopgaverne omfatter bl.a. 

  • Praktiske og administrative opgaver i forbindelse med kliniske forsøg 
  • Blodprøvetagning, håndtering af blod-, knoglemarvs- og urinprøver, forsendelse af prøver til eksterne laboratorier samt EKG-tagning
  • Udarbejde arbejdsredskaber i relation til kliniske forsøg 
  • Indsamle og rapportere data
  • Indgå i et tværfagligt samarbejde med såvel interne som eksterne afdelinger 
  • Samarbejde med medicinalindustrien ved firmarelaterede kliniske forsøg 
  • Mødeaktivitet i ind- og udland

Vi søger en kollega, med sans for koordinering og struktur, som er fleksibel, samarbejdsvillig og lærenem. Vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt, er ansvars- og kvalitetsbevidst, og at du kan bevare ro og overblik, også når det går stærkt. Det vil være en fordel med flere års erfaring fra bioanalytikerfaget og erfaring med blodprøvetagning er et krav Hvis du har kendskab til klinisk forskning er det bestemt et plus. Det er nødvendigt med gode engelsk og IT-kundskaber.

Vi tilbyder en arbejdsplads i et yderst velfungerende tværfagligt forskningsteam, hvor du vil få gode muligheder for både faglige og personlige udfordringer. Vi har et rigtig godt arbejdsmiljø.
Arbejdstiden er fortrinsvis i dagtid, men under afvikling af kliniske forsøgsbehandling og ved konferencer/kurser må der påregnes arbejde uden for dagstid.
 
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.
Nærmere oplysning om stillingen kan fås ved henvendelse til projektbioanalytiker Lisbeth Lundbye Jacobsen på tlf. 7940 6393 eller afdelingssygeplejerske Britt Overgaard på tlf. 7940 6751.
 
Du kan også læse mere om afdelingen og se funktionsbeskrivelsen.

Vi holder ansættelsessamtaler den 23. september 2020.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning via nedenstående link senest den 21. september 2020