Jobbet "Jordemødre til Fødegangen - Herlev Hospital" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Borgmester Ib Juuls Vej 1, 2730 Herlev

Dit næste skridt

Hver dag er mors dag på Herlev Hospital!

Vi søger jordemødre, som brænder for at hjælpe nye borgere til verden på en stor afdeling med et stærkt fagligt miljø.

Stillingerne er som udgangspunkt på 37 timer med arbejdstid i skiftende vagter.

Prøv at klikke på billedet og mød 2 af dine kommende kolleger.

JOIN os

Vi står klar til at tage imod både erfarne og nyuddannede jordemødre. Som nyansat mødes du med JOIN – et introduktionsprogram, som tilrettelægges sammen med dig ud fra, hvor du befinder dig i dit jordemoderliv lige nu - og hvor du vil hen. JOIN hjælper dig til at blive en uundværlig del af vores faglige og sociale miljø. Vi har supervision, karriereplanlægning og kompetenceudvikling - og inden længe indfører vi en lønmodel baseret på kompetencetrin.

Hvilke muligheder har du hos os?

Vi har brug for jordemødre med forskellige kompetencer og præferencer. Du kan ønske dig vagter i Akutmodtagelsen for Gravide, at deltage i den regionale hjemmefødselsordning, at tage dig af gravide med særlige behov, eller at skabe tryghed og sikkerhed for de fødende på den nye fødeklinik eller på fødegangen.

Hvordan er det faglige miljø?

Vi mødes på tværs af fag, fordi vi gerne vil gøre vores bedste for familierne, og vi har derfor et stærkt og omfattende samarbejde både før, under og efter fødslerne. Det fordrer stor respekt for og hensyn til hinanden, og det fodrer et spændende og rummeligt fællesskab. Vi afholder tea-time møder to gange om ugen, hvor dilemmaer, input og vidensdeling fylder på dagsordenen - og på vores tværfaglige konferencer er læringsrum et tilbagevendende punkt. 

Hvordan er arbejdsmiljøet?

Vi stiller skarpt på, at hver fødsel skal gå godt og være så tryg og glad en oplevelse for alle som muligt, så små nye liv kan få den bedst tænkelige start. Det kræver et godt og konstruktivt arbejdsmiljø, også når vi løber stærkt. Derfor vægter vi i meget høj grad at have dygtige medarbejdere, som ønsker at bidrage til vores fælles trivsel på afdelingen.

Hvad med afdelingens fysiske rammer?

I 2021 flytter vi ind i det nybyggede Kvinde Barn Center, hvor arkitekturen skaber optimale rammer for gode patientforløb. Når gravid-, og fødemodtagelse, fødeafdeling, fødeklinik samt barsel- og svangerafsnit flytter i den nye bygning, giver det nye og spændende muligheder for vores måde at arbejde på, og vi er i fuld gang med at planlægge og træne nye arbejdsgange.  

Ligger Herlev Hospital langt væk fra dig?

Hvis du bor udenfor Region Hovedstaden, kan vi evt. hjælpe dig med pendlerbolig nær Herlev Hospital.

Er du nysgerrig?

Du er meget velkommen til at ringe for at få en snak eller en uformel kaffeaftale, og du kan kontakte  

Chefjordemoder Vibeke Spring Lafrenz på tlf. 20 36 69 03

Vicechefjordemoder Louise Wentzel-Pedersen på tlf. 38 68 89 87

Vicechefjordemoder Signe E. Landorph på tlf. 38 68 21 79

Ansøgningsfrist: 

21. september 2020

Samtaler forventes afholdt: 

28. september 2020

Læs evt. mere på:

https://www.herlevhospital.dk/afdelinger-og-klinikker/graviditet-og-foedsel/Sider/default.aspx