Jobbet "2-årig deltidsstilling: Forskningsassistent (psykolog/læge) søges til dataindsamling ved projekt om virtual reality til hørelseshallucinationer" er udløbet

Region Nordjylland

Afdeling for Psykose

Mølleparkvej 10, 9000 Aalborg

Dit næste skridt
Psykolog eller læge søges til en stilling som forskningsassistent i Challenge-projektet ved Aalborg Universitetshospital. Challenge-projektet er et stort randomiseret, kontrolleret interventionsstudie, der undersøger effekten af en innovativ virtual reality-baseret behandlingsform til patienter med psykose og vedvarende hørelseshallucinationer. Projektet er tværregionalt og rekrutterer patienter fra OPUS og F-ACT-teams i Region Hovedstaden og Nordjylland samt fra Esbjerg. Professor Merete Nordentoft i København er øverste leder af projektet.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at informere henviste patienter i Region Nordjylland om projektet og indsamle data via psykopatologiske interviews og spørgeskemaer. Du vil yderligere få mulighed for at bidrage til projektdesign- og opstart samt evt. udarbejdelse af videnskabelige artikler. Du forventes at have et tæt samarbejde med forskningsmedarbejderen fra København, der har lignende arbejdsopgaver og står for rekruttering og dataindsamling til projektet i Region Hovedstaden.

Vi tilbyder en spændende og fleksibel arbejdsplads ved Aalborg Universitetshospital, der vægter forskning højt. Fysisk vil du have kontordage ved Enhed for Psykiatrisk Forskning på Mølleparkvej i Aalborg med hovedparten af dine opgaver på denne matrikel. Der vil i mindre omfang være udkørende funktion til andre byer i Nordjylland mhp. dataindsamling.

I Challenge-projektet vil du komme til at arbejde sammen med både etablerede forskere. Der vil være mulighed for deltagelse i relevante kurser og symposier. Dataindsamling foregår blændet, dvs. at du som undersøger ikke må vide, om en patient har modtaget Challenge-behandling eller er i kontrol-gruppen. Du vil derfor ikke være en del af selve behandlingen.  

Vi forventer, at du 
  • Er uddannet psykolog eller læge
  • Har erfaring med patienter med psykose og psykopatologiske vurderinger
  • Interesserer dig for psykoterapeutisk forskning
  • Både kan arbejde selvstændigt og samarbejde
  • Kan arbejde struktureret og ansvarligt med vekslende arbejdspres
  • Har mod på at arbejde opsøgende, assertivt og fleksibelt med målgruppen.
  • Har kørekort
  • Kyndig IT-bruger 

Løn og ansættelsesforhold:

Arbejdstiden er 22,5 timer/uge med mulighed for fleksibel tilrettelæggelse. Løn efter anciennitet og kvalifikationer. ”Afhængig af ansøgers ønske, erfaringsniveau og kompetencer kan der være mulighed for at udvide stillingen med en 15 timers stilling i ambulatoriefunktion”.  

Ansættelse pr. 1. oktober 2020 eller snarest muligt derefter.

Samtaler forventes at være mandag 21. september 2020.

Der vil blive indhentet referencer og straffeattest forud for ansættelse.

Yderligere oplysninger fås hos:
Projektbeskrivelse kan rekvireres hos Ditte Lammers Vernal, dhl@rn.dk  

Motiveret ansøgning med CV indeholdende oplysninger om uddannelse og tidligere beskæftigelse, samt kopi af eksamensbevis og andre kvalifikationer (f.eks. autorisationsbevis) ønskes.


Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til 580.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er 15.000 medarbejdere om opgaven, heraf 90 % inden for sundhed. Vi vil skabe et godt liv for alle nordjyske borgere og et sammenhængende Nordjylland. Vi gør digital kontakt med sundhedsvæsnet til et nemt og naturligt valg for nordjyderne. Læs mere om regionen på www.rn.dk.