Jobbet "Psykolog til F-ACT team, Psykiatrisk ambulatorium Gladsaxe" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Gladsaxe Møllevej 15, 2860 Søborg

Dit næste skridt

F-ACT (Fleksible Assertiv Community Treatment) tilbyder behandling af høj intensitet og en lav intensitet alt efter patientens behov. Behandlingen sker i tæt samarbejde med pårørende, sagsbehandlere, jobcentre mm.

Du vil indgå i et tværfagligt team, der består af psykiatere, specialpsykolog, psykolog, sygeplejersker, social- og sundhedsassistent, recovery- mentor, sekretær og socialrådgivere.

Det er et afvekslende job med mange komplekse opgaver og hvor du har stor indflydelse på tilrettelæggelse af din arbejdsdag.

Opgaven for psykologen består primært af kortere psykoterapeutiske/psykoedukative forløb med fokus på en afgrænset opgave fx i form af angst og depressionssymptomer, samt enkelte længerevarende psykoterapeutiske forløb mhp. behandling af mere specifik diagnose. Derudover vil du løbende få erfaring med at udrede og henvise til relevante behandlingspakker.

Alle i teamet arbejder individuelt som primærbehandler med et caseload på ca. 30-35 patienter, for psykologens vedkommende tages der højde for pågående udredninger.

Ledelsesmæssigt refererer psykologen i det daglige arbejde til afsnitsledelsen. I faglige anliggender og overordnet funktion referer psykologen til chefpsykolog og klinikchef.

Dine kvalifikationer
Du er psykolog, gerne med autorisation og terapeutisk erfaring. Stillingen kræver, at du kan udføre psykologisk undersøgelse/test samt har kørekort og gerne egen bil.

Ansættelsesvilkår
Stillingen er på 37 timer på hverdage og tiltrædelse er pr. 1. november 2020.

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.

Ansøgningsprocedure
Er du interesseret og ønsker at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte enten chefpsykolog Juno Calmer på telefon 38 64 60 70 eller mail juno.calmer.01@regionh.dk eller afdelingssygeplejerske Karina Ellegaard på telefon 38 64 25 30 /21 99 57 56 eller karina.ellegaard@regionh.dk.

Ansøgningsfristen er den. 22. september kl. 12.00. Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 24. september 2020.

Forud for ansættelse vil der blive indhentet referencer fra 1- 2 personer efter nærmere aftale med den enkelte ansøger.

Læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads her: "Job i Psykiatrien".

Om Psykiatrisk Center Ballerup
Vi er et stort universitetshospital i vækst med en lang række ambulante tilbud, døgnåben akutmodtagelse og 160 sengepladser, med 5 intensive afsnit. Vi har lands- og specialfunktioner inden for døvepsykiatri, transkulturel psykiatri og spiseforstyrrelser.