Jobbet "S-Radiograf/stråleterapisygeplejerske til barselsvikariat på 12 mdr. i scanner-funktionen" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Blegdamsvej 9, 2100 København Ø

Dit næste skridt

Rigshospitalet Onkologisk klinik, Afsnit for Stråleterapi.

Afsnit for Stråleterapi søger en S- radiograf eller sygeplejerske med stråleterapiuddannelsen, 37 timer/ ugentligt i vikariat pr. 1. november 2020 eller efter aftale.

Stillingen er planlægning af strålebehandling.

I afsnittet varetages strålebehandling af patienter med kræft samt planlægning af strålebehandling (CT, PET, MR- scanning). Afsnittet råder desuden over et ambulatorium, der varetager medicinsk kræftbehandling. Der kommer ca. 220 patienter igennem afsnittet dagligt.

Vi søger en S-radiograf/stråleterapisygeplejerske til et 12 måneders vikariat pr. 1/11 2020 eller efter aftale, da en af vores kolleger skal på barsel. Stillingen er på 37 timer/uge.

Scanner-funktionen er placeret i Afsnit for Stråleterapi, og modtager patienter til planlægning af ekstern og intern stråleterapi. Vi er en mindre gruppe på 12 på radiografer.

Dine primære arbejdsopgaver vil være lejring og scanning af patienter. Som udgangspunkt vil dit arbejdsområde være i vores CT-scannere og vores PET/CT scanner.

Alt efter behov, ønsker og kompetencer er det på sigt også muligt at afløse i vores MR-scanner. 

Det daglige arbejde er udfordrende og afvekslende. Vi har meget forskning i afsnittet, og du vil derfor få mulighed for at kunne følge med i udviklingen indenfor strålebehandlingen. Det er derfor vigtigt, at du har en positiv indstilling til nye teknikker og opgaver.

Vi er en lille engageret gruppe, der sætter stor vægt på godt humør, høj patienttilfredshed og faglighed. Vi har et tæt og godt samarbejde med sekretærer, fysikere, behandlingspersonale og læger. Hver anden uge er der undervisning i udvalgte emner.

Vi vil foretrække at du

  • Er radiograf med stråleterapi som studieretning, eller sygeplejerske med stråleterapiuddannelse.
    1. i stand til at bevare overblikket i en ofte meget travl hverdag
    2. åben og imødekommende
  • Er god til at arbejde tæt i en lille gruppe

Noget af det vi kan tilbyde er

  • Individuelt introduktions- og oplæringsprogram
  • At være en del af et godt arbejdsmiljø
  • At være med i en kontinuerlig udvikling af specialet
  • En klinik hvor høj faglig kvalitet og kontinuerligt fokus på patient- og pårørendeinddragelse er et strategisk indsatsområde

Arbejdstid vil typisk være inden for dag tid, dog kan åbningstiden være udvidet til om aftenen. Stråleterapien har altid åbent mandag-lørdag.

Har du spørgsmål, eller har du lyst til at se klinikken eller høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte assisterende afdelingsradiograf Nathalie Kiilerich tlf.: 35 45 96 33 eller afdelingssygeplejerske Lisbet Prenter tlf.: 35 45 18 95 

Ansøgningsfrist: onsdag den 25-09-20 kl. 12:00.

Vi forventer at afholde samtaler uge 40 og 41 2020.