Jobbet "Holmstrupgård, afd. Pilen, søger miljøterapeutisk medarbejder til tidsbegrænset stilling" er udløbet

Region Midtjylland

Holmstrupgård Pilen

Holmstrupgårdvej 39, 8220 Brabrand

Dit næste skridt
Er du uddannet pædagog, ergoterapeut, sygeplejerske eller har en anden sundhedsfaglig uddannelse? Er du interesseret i socialpsykiatri? Holmstrupgård afdeling Pilen søger medarbejder til 30-37 timers tidsbegrænset stilling - og måske er det lige præcis dig, vi står og mangler!

Holmstrupgård er et højt specialiseret socialpsykiatrisk dag- og døgnbehandlingstilbud til unge i alderen 14-23 år med psykiatriske vanskeligheder. Afdeling Pilen er en ud af 7 døgnafdelinger og er beliggende ved Holmstrupgårds hovedmatrikel i Brabrand.

Holmstrupgårds tilbud henvender sig til unge med forskellige psykiatriske vanskeligheder såsom skizofreni, autismespektrumforstyrrelser, opmærksomhedsforstyrrelser, depressive tilstande, spiseforstyrrelser og svær selvskade.

Holmstrupgård tilbyder en helhedsorienteret pædagogisk og miljøterapeutisk behandling baseret på et psykodynamisk grundlag.

Afdeling Pilens primære målgruppe er unge med skizofreni og psykotiske lidelser, men modtager også løbende unge med psykiatriske vanskeligheder af anden karakter.

Jobbeskrivelse

I stillingen bliver du en del af det daglige miljøterapeutiske behandlingsarbejde på afdelingen, hvor det praktiske arbejde også er en del af den miljøterapeutiske indsats.
Der er tale om en tidsbegrænset stilling på gennemsnitligt 30-37 timer om ugen, med varierende arbejdstider med dag- og aftenvagter, samt arbejde hver 2. eller 3. weekend.

På Holmstrupgård tilstræber vi at være og forblive et af landets toneangivende behandlingstilbud inden for socialpsykiatri for børn og unge. Derfor søger vi på afdeling Pilen dig, der:
 
 • Har en høj faglighed og et stort ambitionsniveau omkring socialpsykiatri for børn og unge
 • Har grundigt kendskab til og erfaring med arbejdet med unge med psykiatriske lidelser
 • Kan arbejde systematisk, struktureret og har gode samarbejds- og kommunikationsevner
 • Er en god motivator, besidder empati og søger at forstå de unges perspektiv
 • Ved at psykisk robusthed skabes gennem godt samarbejde og er indstillet på at være en aktiv del af at arbejdsmiljø, hvor kollegial supervision og kollektiv trivsel vægtes højt
 • Er afklaret omkring at skulle handle i situationer med højt følelsesmæssigt pres, som eks. svær selvskade
 • Kan varetage praktiske opgaver som madlavning og let rengøring
Kan du svare ja til ovenstående, så ser vi frem til at modtage din ansøgning. Til gengæld for dit engagement tilbyder vi dig:
 
 • At blive en del af et højt specialiseret og individuelt tilrettelagt behandlingsarbejde omkring en spændende og udfordrende målgruppe, der trives med struktur og autenticitet
 • At blive en del af en større organisation i spændende udvikling, hvor der er plads til og mulighed for, at påvirke, tage ansvar samt afprøve nye tiltag
 • Løbende fokus på din faglige udvikling i form af efteruddannelse, relevante kurser og fokus på at koble teori og praksis, bl.a. gennem deltagelse i Holmstrupgårds interne uddannelse i miljøterapi
 • En tværfaglig og engageret personalegruppe med et godt sammenhold, der gerne vil udvikle sig
 • En synlig ledelse, som er tæt på det daglige arbejde
 • Deltagelse i forskellige supervisonsfora og mulighed for individuel supervision

Løn og ansættelsesvilkår fastsættes efter gældende overenskomst. Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Birte Bloch Jørgensen på tlf. nr. 78 47 87 25 /30 53 18 60

Ansøgningsfrist d. 21/9
Samtaler forventes afholdt i uge 40
Tiltrædelse d.1/11
Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.