Jobbet "Social- og sundhedsassistent med fokus på faglig kvalitet i nattetimerne? " er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Boserupvej 2, 4000 Roskilde

Dit næste skridt

Vi leder efter en erfaren social og sundhedsassistent, der trives med at arbejde i nattetimerne og som interesserer sig for det retspsykiatriske speciale, hvor tid, sikkerhed og høj faglighed er nogle af kodeordene.

Som en del af Psykiatrisk Center Sct. Hans’ afdeling R varetager vi på R3 den retspsykiatriske ekspertfunktion i Region Hovedstaden. På afsnittet modtager vi derfor patienter, hvor kombinationen mellem deres psykiske lidelser og retslige foranstaltning skaber komplekse behandlingsforløb. En udfordrende og spændende opgave der kræver en særlig ekspertise. Vi skal dog nok sørge for at klæde dig godt på til opgaven.
 

Vil du være vores nye kollega på afsnit R3?

Du bliver en del af et kollegaskab, der alle brænder for deres fag og hvor rehabilitering og medmenneskelighed til patienter med svære sindslidelser og retslige foranstaltninger er i fokus.

Nedenfor fortæller to kommende kollegaer, hvorfor de er glade for at være en del af teamet på R3:

”Som ny i retspsykiatrien har det været dejligt at få lov til at vokse og blive mødt med høj faglighed og kollegaer med humor” – Gitte, social- og sundhedsassistent
 

”Som erfarent plejepersonale er det rart kontinuerligt at få mulighed for at udvikle egne kompetencer indenfor et spændende arbejdsområde” – Sandra, sygeplejerske
 

Din rolle og arbejdsopgaver

I tæt samarbejde med dit tværfaglige team får du medansvar for pleje- og behandling af vores 20 patienter og får dermed ansvaret for at udvikle og opretholde høj faglighed i afsnittet i nattetimerne. I den forbindelse bliver det din opgave at finde en tilgang, der matcher den enkeltes ressourcer, og hvor de får den omsorg og tryghed, de har brug for.

I nattetimerne vil fokus være målrettet søvnoptimering og beroligelse med henblik på oprettelse og genetablering af normal døgnrytme. I den forbindelse vil dine opgaver også omfatte varetagelse af patientbehov om natten.

Du får en vigtig rolle med at forebygge og reagere på afvigelser fra det forventede patientforløb fx ift. sygdomsforløb og behandlingsalliance.
 

Hvorfor skal du søge job hos os?

 • Du får mulighed for at arbejde indgående med patienter
  I retspsykiatrisk regi får du mulighed for at arbejde indgående med patienterne, da vores patienter i gennemsnit har længere indlæggelse end i den almene psykiatri. Det betyder, at du, i samarbejde med patienten og dit tværfaglige team, har mulighed for at evaluere og tilpasse behandlingen undervejs.
   
 • Skræddersyet introduktion og rig mulighed for faglig udvikling. Vi sørger for, at du får en god introduktion til retspsykiatrien, patientgruppen og de udfordringer og muligheder, der er på et lukket retspsykiatrisk afsnit. Vi har et stort fokus på sikkerhed, vil du, som en del af din introduktion, komme på kurser indenfor konflikthåndtering og brugen af deeskalerende teknikker. Dertil vil du få tildelt en mentor, der følger dig tæt i din første tid.
   
 • Nordens største retspsykiatri - Nye faciliteter i 2021
  Vi er smukt beliggende ved Roskilde Fjord, hvor vi er ved at bygge en ny retspsykiatri ”Udsigten”, hvor vi i 2021 kan flytte i nye rammer med nye og bedre behandlingsmuligheder.
   

Vores forventninger til dig

Vores forventninger til dig er, at du er engageret og har en stor interesse i at udvikle sygeplejefagligheden i nattetimerne. Dertil at du har en lyst til at byde ind med faglige refleksioner og patientobservationer – store som små.

For at blive taget i betragtning til jobbet skal du være uddannet social- og sundhedsassistent, have psykiatrisk erfaring og medicinkompetencer.
 

Løn- og ansættelsesvilkår

Du ansættes i fortrinsvist nattevagter med weekendvagt hver anden weekend.

Ansættelse er efter gældende overenskomst. Tiltrædelse per 1. november eller efter aftale.
 

Vi glæder os til at høre fra dig

Søg via linket på siden senest den 25. september 2020 kl. 12:00. Du bedes uploade et CV sammen med din ansøgning.

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om afsnittet eller stillingen, er du meget velkommen til at kontakte konstitueret afdelingssygeplejerske, Lone Nielsen på 38642336.

 

I Region Hovedstadens Psykiatri ønsker vi et sikkert og sundt arbejdsmiljø, der bidrager til, at alle medarbejdere får de bedste betingelser for at udvikle sig og trives. I den forbindelse tilbyder vi røgfrie arbejdspladser, løbende vedligeholdelsestræning og spændende karriereveje.

Læs og hør mere om dine karrieremuligheder og Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på  "Job i Psykiatrien".