Jobbet "Energisk lægesekretær søges til Klinik Psykiatri Nord, Brønderslev" er udløbet

Region Nordjylland

Klinik Nord: Lægesekretærer

Hjørringvej 180, 9700 Brønderslev

Dit næste skridt
Er du uddannet lægesekretær og ønsker at arbejde i et spændende og travlt miljø, så er det måske lige dig, vi står og mangler!

Vi søger en dygtig og selvstændigt arbejdende lægesekretær, som kan prioritere sikkert blandt de mange daglige opgaver. Stillingen er fast på 30 – 37 timer og ledig pr. 1. november 2020, eller efter aftale.

Om jobbet
Arbejdet kræver fagligt engagement, selvstændighed, overblik og ikke mindst fleksibilitet.
Du arbejder hurtigt, er god til at prioritere opgaverne og udfører dem på et højt fagligt niveau. Du kender dine begrænsninger og beder om hjælp, når du har brug for det. Du er god til at bevare overblikket i pressede situationer, og du formår at holde fokus på detaljen trods afbrydelser. Skrivning af journalnotater fylder en del, så det er en forudsætning, at du værdsætter denne opgave. Herforuden er opgaverne alsidige som f.eks. booking og indkaldelse af patienter, skrivning af diverse erklæringer, registrering af ydelser og kvalitetssikring af disse, receptionsfunktion, telefonkontakt med patienter og samarbejdspartnere – og alt det andet, som lægesekretæren er bedst til i et travlt ambulatorium.
Vi vægter et godt arbejdsmiljø højt med en uhøjtidelig omgangstone, stor fleksibilitet og omsorg for hinanden. Humor og smil bydes velkommen hos os!

Om dig
Det er et krav, at du er uddannet lægesekretær og har erfaring med Region Nordjyllands IT- og patientregistreringssystemer.  Du besidder empati, og er en god kollega, som gerne træder til, hvor der måtte være behov for det. Selv i den travleste hverdag, har du et højt humør, er serviceminded, ansvarsbevidst og fleksibel.

Vi tilbyder
En spændende stilling i et velfungerende tværfagligt miljø, hvor patienten og pårørende er i centrum. Du bliver en del af et lægesekretærteam med i alt 31 fagligt engagerede kolleger, og du vil i hverdagen være primært tilknyttet et fast team på 5 lægesekretærer i Psykiatrisk Ambulatorium Midtvendsyssel. Du indgår desuden i Ambulatoriets tværfaglige team bestående af sygeplejersker, læger, psykologer, socialrådgiver og lægesekretærer.

Dine arbejdstider vil primært være hverdage i tidsrummet kl. 7.30 – 15.30, og efter oplæring vil du skulle indgå i vagtrul i dag tid weekender samt på helligdage. Du vil få en weekendvagt ca. hver 5. måned, og helligdagsvagterne tilstræbes fordelt frivilligt.  

Om os
Klinik Psykiatri Nord er en organisatorisk enhed under Psykiatrien i Region Nordjylland. Klinikken har ansvaret for voksenpsykiatrien i den nordlige og vestlige del af regionen og varetager udredning, diagnostik og behandling inden for det lægefaglige speciale psykiatri. Den ledige lægesekretærstilling er med primær tilknytning til Psykiatrisk Ambulatorium Midtvendsyssel, som arbejder specialiseret i to spor indenfor henholdsvis det psykotiske og det affektive område. Ambulatoriet er beliggende på Brønderslev Psykiatriske Sygehus i Brønderslev.

Vil du vide mere
Hvis du har spørgsmål til den ledige stilling, er du velkommen til at kontakte ledende lægesekretær Anita Christensen på mail anich@rn.dk.

Det praktiske
Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.
Vi forventer at holde samtaler mandag den 28. september 2020.


Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til 580.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er 15.000 medarbejdere om opgaven, heraf 90 % inden for sundhed. Vi vil skabe et godt liv for alle nordjyske borgere og et sammenhængende Nordjylland. Vi gør digital kontakt med sundhedsvæsnet til et nemt og naturligt valg for nordjyderne. Læs mere om regionen på www.rn.dk.