Jobbet "Ph.d.-studerende læge med interesse for lunge- og infektionsmedicin til forskningsprojekt om epidemiberedskab i sundhedsvæsnet" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Dyrehavevej 29, 3400 Hillerød

Dit næste skridt

Interesserer du dig for lunge- og infektionssygdomme, home@hospital, telemedicin og kliniske forsøg? - så er nedenstående måske noget for dig.

 

Lunge- og Infektionsmedicinsk Afdeling og Forskningsafdelingen på Nordsjællands Hospital i Hillerød søger en lægefaglig ph.d.- studerende med interesse for lunge- og infektionsmedicin til et 3-årigt forskningsprojekt omkring epidemihåndtering og -beredskab i sundhedsvæsenet med start 1. november 2020 eller snarest derefter

 

Om stillingen

Stillingen er led i et større projekt ’Influenzer’ finansieret af Innovationsfonden, hvor vi tester og validerer en ny epidemimodel på Nordsjællands Hospital. I projektet screenes og monitoreres epidemipatienter i eget hjem med telemedicinsk overvågning ved brug af digitale hjælpemidler såsom smartphone, app og video. Overvågningen foregår 24/7 fra et virtuelt epidemicenter med adgang til hospitalets sygeplejefaglige og lægelige specialistkompetencer efter behov.

 Vi vil indsamle sundhedsdata om epidemipatienter, der indlægges i eget hjem. Denne del af projektet gennemføres som et randomiseret klinisk forsøg, der skal undersøge effekten af telemedicinsk overvågning af patienter med COVID-19 eller influenza i hjemmet. Du vil få selvstændigt ansvar i koordineringen og gennemførelsen af dette studie.

 I et af projektets andre studier vil vi indsamle data fra borgere, som er testet positive for COVID-19 eller influenza. Denne del gennemføres som et prospektivt befolkningsstudie, hvor vi undersøger effekten af tidlig opsporing og virtuel monitorering af sundhedsvæsenets kapacitet. Det vil blive varetaget af en anden ph.d.-studerende.

 Vi forventer tæt samarbejde mellem de to ph.d.-studerende, som bliver en central del af projektholdet på ’Influenzer’.

Projektet foregår i et forskningsmiljø, der nyder stor opbakning fra kliniske eksperter, epidemiologer og biostatistikere. Du vil blive placeret midt i et aktivt forsknings- og klinisk lunge- og infektionsmedicinsk miljø og vil kunne drage fordele heraf ift. let tilgængelig vejledning efter behov, og du vil kunne deltage på relevante kurser indenfor emner som kliniske forsøg, datahåndtering og statistisk analyse.

 

Kvalifikationer

Vi søger en læge med klinisk erfaring. Det vil være en fordel, hvis du har nogen erfaring med klinisk forskning og styring af mindre kliniske projekter, herunder artikelskrivning og analyse af større datamængder. Du kommer til at arbejde selvstændigt og får brug for dine samarbejdsevner.

  

Ansættelse

Stillingen er en 3-årig ph.d.-stilling efter gældende overenskomst med delt ansættelse i Lunge- og Infektionsmedicinsk Afdeling og i Forskningsafdelingen på Nordsjællands Hospital, Hillerød. Stillingen indebærer 20% klinisk arbejde i Lunge-og Infektionsmedicinsk Afdeling.

 

Arbejdssted

Nordsjællands Hospital er et stort akuthospital i Region Hovedstaden lokaliseret på matrikler i Hillerød, Frederikssund og Helsingør. Din arbejdsplads vil være i Hillerød. Du vil som ph.d.-studerende blive en del af forskningsmiljøet i Lunge-og Infektionsmedicinsk Afdeling og Forskningsafdelingen sammen med andre ph.d.-studerende, forskere og forskningsmedarbejdere og en del af forskernetværket på hospitalet.

 

Ansøgning

Yderligere oplysninger fås hos ledende overlæge Thyge Lynghøj Nielsen (tlf. 2482 3282) i Lunge- og Infektionsmedicinsk Afdeling og hovedvejleder, forskningschef, professor, ledende overlæge Thea Kølsen Fischer (tlf.2440 1718) i Forskningsafdelingen.

 Ansøgningsfristen er den 28. september 2020, kl. 12.00.

 Samtaler forventes afholdt i uge 41.

 Ansøgning og CV indsendes via linket her på siden.